Marioluś współczuję strat po śniegu i przymrozku. Widzę śe jednak mimo wszystko sporo roślinek ładnie rośnie. Czyzbyś i ty zachorowała na hortensję??? Ja tez w tym sezonie posadziłam 3.
Tak kochana zakochałam się w nich 2szt. odkupiłam od Madzi Misi naszej pięknie z ziemi się wyłaniają jutro im cyknę zdięcie --co do strat to tylko te tulipany , narcyzów nie było żonkili tez nie
Witam .. oto zdjęcia hortensji i róży od Madziuni ..
A tu relacje z mojego ogrodu Nieco czarno przed różami się zrobiło bo trawa nie rosła więc ziemię z torfem wymieszałam i trawę na nowo wysiałam ten mały czerwony łepaek to jedna z wieluu dali od Pestki
Ten oto dabek to dzieło mojego 5cio letniego synka posadził wiosna żołądż i tak dba i gada do niego ....
Cześć Marioluś co tam u Ciebie słychać ,jak tam yuka przyjęła się? bo moja w tym roku obdarowała mnie 12-stoma kwiatami,co prawda jeszcze nie rozkwitła ale pąki już ma .
Witam mało mnie z wami bo pochłania mnie ogród wymieniłam oczko wodne doszedł wiatrak i trawa wzeszła jest ślicznie tylko leje deszcz już chyba 4 dzień
Szafirku mój kochany yuka zakwitła jedna najmniejsza o dziwo ale sąsiadki i nawet mąż codziennie podziwiają -widząc po raz pierwszy taki kwiat
Halinko bardzo mnie cieszy że storczyk pięknie kwitł --widziałam ich ofertę w allegro szok cenowy 250zł szt.--- ja tez wysłałam kilku osobom ale było ich mniej niż w zeszłym roku .
A teraz foto relacja z mojego ogrodu
Ja mili Państwo chciałam tylko donieść uprzejmie, że Mariola robi najlepsze na świecie ogórki z czosneczkiem. Siedzę sobie i chrupię jednego za drugim. Pozdrówka.