Kolorowy ogród Geni -Cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gieniu samej burzy to ja się nie boje ale jak towarzyszy przy tym wichura to i ja się zaczynam bać :?
Gieniu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo i kany masz piękne. Ja w ubiegłym roku miałam żółtą była przepiękna, większość porozdawałam a te co sobie zostawiłam nie przetrwały zimę :(
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jolu jak nic im się nie stanie to po kawałeczku zostawię dla Ciebie żółtą też mam tylko jeszcze nie kwitnie .
A ja się boję burzy tym bardziej że zawsze wieje bardzo mocno a przeżyłam to co wczoraj Grześ i giga kilka lat temu byłam sama na swojej starej działce to wszystko trwało kilka minut ,wyglądało jakby koniec świata nadszedł a potem to tylko powyrywane drzewa pozrywane trakcje elektryczne a druty leżały na ziemi i iskrzyły . Z działki wychodziłam na czworaka bo jakieś gałęzie leżały na bramce , nigdy tego nie zapomnę i jak pomyślę że teraz to tak już będzie to boję się żyć .Zawsze w nocy jak jest burza to boję się że za chwile mogę nie mieć dachu nad głową .
Genia
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Gieniu rozumiem Cię doskonale, to co przeżyłaś pozostawiło piętno na całe Twoje życie :(

Gieniu ;:168
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Gieniu kochana dziękuje za nasionka.
O dziwo na działce nie mam strat. Ale miasto -parku i cmentarza praktycznie nie ma.Buziaki
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gigo cieszę się że Twój ogród ocalał i że Tobie i Twojej rodzinie nic nie jest .

Jolu masz rację co gdzieś zostaje ,a teraz wiele ludzi boi się każdej nadchodzącej burzy bo nie można przewidzieć jak się skończy .
Genia
Awatar użytkownika
markussch01
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lis 2007, o 22:40

Post »

Piekne canny Gieniu,moje w tym roku slimaki okrutnie potraktowaly.

Pozdrawiam Markus
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Geniu śliczne liliowce.Ja jestem zirytowana bo okazało się że mam kilka liliowców nie takich jak oczekiwałam, kilka odmian się powtarza.Skutkiem tego zaburzyły mi kompozycje i np. na różowej rabacie rośnie bordowy a miał być różowy. no trudno trzeba będzie przesadzać.
Pozdrawiam Kaśka
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Gieniu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo. A jeśli chodzi o pogodę co od jakiegoś czasu mamy w Polsce, to przez te zmiany klimatu, możemy mieć podobnie jak mają w Ameryce. Trąby, huragany itd. Tzn już to mamy, ale jeszcze mniejszym wydaniu. U mnie na Lubelszczyźnie, jakoś jest spokojniej, i dziękuję Bogu, że tak jest. Ale jak oglądałem wczoraj i dzisiaj wiadomości to normalnie szok.

Chociaż i u mnie był huragan. Trąby na szczęście nie było.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

markussch01 pisze:Piekne canny Gieniu,moje w tym roku slimaki okrutnie potraktowaly.

Pozdrawiam Markus
Markus co roku są o tej porze piękniejsze już wszystkie kwitną a w tym roku dopiero 4
A mam chyba z 10 różnych na resztę trzeba poczekać .
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu u mnie też kilka się powtarza to znaczy są podobne ,choć maja różne nazwy ,ale bardzo dużo do tej pory nie zakwitło i pewnie nie zakwitnie bo nie ma pąków .
A liliowiec przesadzisz .
Nie masz żądnego różowego ? jeśli tak to powiedz podeślę
Genia
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Geniu dziękuję, mam tylko rośnie gdzie indziej. :lol: Po prostu złości mnie nierzetelność sprzedawców.
Kupujesz różowy , komponujesz rabatę, czekasz 2 albo 3 lata i zakwita ci żółty, którego wcale sobie nie życzyłaś. :evil: wyrzucone pieniądze w błoto.
Kaśka
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mutari pisze:Gieniu u Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowo. A jeśli chodzi o pogodę co od jakiegoś czasu mamy w Polsce, to przez te zmiany klimatu, możemy mieć podobnie jak mają w Ameryce. Trąby, huragany itd. Tzn już to mamy, ale jeszcze mniejszym wydaniu. U mnie na Lubelszczyźnie, jakoś jest spokojniej, i dziękuję Bogu, że tak jest. Ale jak oglądałem wczoraj i dzisiaj wiadomości to normalnie szok.

Chociaż i u mnie był huragan. Trąby na szczęście nie było.
Marcin ja się boję i burz i huraganów i oby to wszystko już przeszło ,chyba po raz będę się cieszyć z nadejścia jesieni i zimy .
Żal mi Grzesia z Krotoszyna miał taki piękny ogród tak się napracował a teraz ma tylko kupę pracy .
Giga pisała że w ogrodzie nie wiele zniszczyło u mniej, chociaż to .
Genia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to moja część działki mało pokazywana
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Geniu jak zawsze cudne kwiaty :D Mi oczywiście wzrok zaraz leci na liliowce, bo jestem zakochana w nich na zabój :roll: a Ty masz naprawdę przepiękne :D Bardzo spodobała mi się też ta drobniutka bordowa roślinka na 5 zdjęciu, co to za cudo :?: :shock: i czy jest wieloletnia, strasznie mi się podoba, uwielbiam takie niezbyt duże roślinki :D
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Geniu! Poranny spacer po Twoim ogrodzie i wiele wrażeń :shock: Liliowce co rusz to inne, coraz piękniejsze, wytworniejsze, jak malowane :!:
Podoba mi się też ta nowa kalijka. Wygląda tajemniczo i kusząco jak kielich wypełniony Merlotem :wink:
Szkoda że malwom tak szybko psują się liście. Masz piękne pełne. Ja też w tym roku takie wysiałem, choć te pojedyncze też lubię. Jakoś nie mogę utrafić żółtej.
Awatar użytkownika
izabella1004
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 kwie 2008, o 08:57

Post »

Obrazek

Gienia ale ładny ten liliowiec.Lubię takie kolory.
Pozdrawiam Izabella

Ogród Izabelli
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”