Moje kochane doniczkowce
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam.
Piękne roślinki. Szczególnie podoba mi się chamedora i skrzydłusie
Kalanchoe ma fajny różowawy kolorek. Ja na początku wrzesnia zaczęłam cieniować nasze w pracy, teraz przytachałam je do domu (urlop), ale nie wiem co z tego wyjdzie, czasami zapominam odkryć, raz zapomniałam przykryć.
Fiołeczki piękne. I kaktusik nr 3 z 18 strony bardzo fajny.
Cała kolekcja roślin super, masz maksymalnie zielony dom.
A przez te ciasta muszę skoczyć do kuchni coś zjeść.
Piękne roślinki. Szczególnie podoba mi się chamedora i skrzydłusie

Kalanchoe ma fajny różowawy kolorek. Ja na początku wrzesnia zaczęłam cieniować nasze w pracy, teraz przytachałam je do domu (urlop), ale nie wiem co z tego wyjdzie, czasami zapominam odkryć, raz zapomniałam przykryć.

Fiołeczki piękne. I kaktusik nr 3 z 18 strony bardzo fajny.

Cała kolekcja roślin super, masz maksymalnie zielony dom.

A przez te ciasta muszę skoczyć do kuchni coś zjeść.

Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam po parodniowej nieobecności w moim wątku 
Ostatnio mam mniej czasu i narobiło mi się tyle zaległości w Waszych wątkach, ze nie miałam już czasu na napisanie czegokolwiek u siebie
Mimo wszystko widzę, że mnie odwiedzaliście i bardzo mi z tego powodu miło a jak jeszcze czytam te komplementy, że do mnie zawsze miło zajrzeć, to już się rozpływam 8)
W nagrodę zapraszam na placek drożdżowy ze śliwkami ;)

Przepis zapożyczony z tej strony http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/id,3 ... caid=68d00
Zamiast lukru posypałam cukrem pudrem, gdyż nie lubię jeść za słodko
I dzisiaj wkleję dwie moje nowości:
Cebulki tulipanów Rococo z biedrony

oraz Fiołek przeceniony na 2,99żł z tego samego miejsca, wzięłam , bo ma jeszcze ładne pączusie ;)

Zaznaczam, że to nieliczne z moich nowości ale nie zdążyłam porobić jeszcze fotek
W Kauflandzie kupiłam przedwczoraj 2 Hibiscusy za 4,99 8) a dzisiaj Monsterę i białe Kalanchoe
A jutro jeszcze wybieram sie do Ikei i Obi, więc aż się boję, czy znów ze sobą czegoś nie przywlokę
A teraz dobranoc, życzę wszystkim słodkich i kwiatowych snów
Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje, więc idę spać, bo trzeba dzisiaj wcześnie wstać

Ostatnio mam mniej czasu i narobiło mi się tyle zaległości w Waszych wątkach, ze nie miałam już czasu na napisanie czegokolwiek u siebie

Mimo wszystko widzę, że mnie odwiedzaliście i bardzo mi z tego powodu miło a jak jeszcze czytam te komplementy, że do mnie zawsze miło zajrzeć, to już się rozpływam 8)

Przepis zapożyczony z tej strony http://o-pysznym-jedzeniu.bloog.pl/id,3 ... caid=68d00
Zamiast lukru posypałam cukrem pudrem, gdyż nie lubię jeść za słodko

I dzisiaj wkleję dwie moje nowości:
Cebulki tulipanów Rococo z biedrony

oraz Fiołek przeceniony na 2,99żł z tego samego miejsca, wzięłam , bo ma jeszcze ładne pączusie ;)

Zaznaczam, że to nieliczne z moich nowości ale nie zdążyłam porobić jeszcze fotek

W Kauflandzie kupiłam przedwczoraj 2 Hibiscusy za 4,99 8) a dzisiaj Monsterę i białe Kalanchoe

A jutro jeszcze wybieram sie do Ikei i Obi, więc aż się boję, czy znów ze sobą czegoś nie przywlokę

A teraz dobranoc, życzę wszystkim słodkich i kwiatowych snów

Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje, więc idę spać, bo trzeba dzisiaj wcześnie wstać

- x-b-6
- 200p
- Od: 5 lip 2009, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Zazdrość mnie zżera - u mnie takich fajnych rzeczy nie dają! Co to za sprawiedliwość, he?Haim pisze:Zaznaczam, że to nieliczne z moich nowości ale nie zdążyłam porobić jeszcze fotek![]()
W Kauflandzie kupiłam przedwczoraj 2 Hibiscusy za 4,99 8) a dzisiaj Monsterę i białe Kalanchoe![]()

Agnieszka
Donice i doniczki
Donice i doniczki
- Taccanivea
- 1000p
- Od: 24 cze 2009, o 12:49
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Asiu, ja dopiero teraz mogę ,spróbować' Twojego śliwkowego ciasta
Stawiam sobie kawę, patrzę na ekran i smacznie jest

Stawiam sobie kawę, patrzę na ekran i smacznie jest

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Taccanivea
- 1000p
- Taccanivea
- 1000p
- DieSte
- 200p
- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
Witaj Haim, jestem zaszokowana tymi cenami, o których Ty tutaj piszesz
U mnie tak dobrze nie ma... Tulipek śliczny, uwielbiam tulipany...
I czekam na zdjęcia hibiskusów, bom mocno ciekawa 

Zapraszam do mojego spisu wątków
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
To ja bardzo proszę o mały kawałeczek tego placka ze śliweczkami (hmmmmm-już czuję jego wspaniały zapach)!!!Haim pisze:Witam po parodniowej nieobecności w moim wątku
Zamiast lukru posypałam cukrem pudrem, gdyż nie lubię jeść za słodko![]()
A jutro jeszcze wybieram sie do Ikei i Obi, więc aż się boję, czy znów ze sobą czegoś nie przywlokę![]()
A jeśli chodzi o zakupy kwiatowe,tooooo : ...tak strasznie trudno jest mi ominąć dział ogrodowy w każdym Hipermarkecie.....!!! Znam ten ból Asieńko!

- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
Asiu ale mi narobiłaś apetytu na to ciacho!! Ale Ci ciasto wyrosło i na pewno przepyszne 
a nowości super
- też czaiłam się na Hibki w Kauflandzie, ale stwierdziłam, że może następnym razem
Fiołasek ma ładniutki kolorek

a nowości super

Fiołasek ma ładniutki kolorek
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie