Działka Gigusi- cz.3
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oczywiście też chętnie bym zobaczyła twoją działeczkę na własne oczy ale na pewno w końcu się uda 
Wczoraj we Wrocławiu przynajmniej pogoda była zwariowana, było i słońce i deszcz i burza i pochmurny ponury dzień.
Mam sporo zakupionych w zeszłym roku lilii ale chyba.... za mało o takiego pieguska jak twój

Wczoraj we Wrocławiu przynajmniej pogoda była zwariowana, było i słońce i deszcz i burza i pochmurny ponury dzień.
Mam sporo zakupionych w zeszłym roku lilii ale chyba.... za mało o takiego pieguska jak twój

- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosieńko
Twoja działka jest bardzo radosna i zadbana,zgromadziłaś dużo pięknych różnorodnych kwiatów.Dopiero u Ciebie zobaczyłam w pełni kwitnącą tygrysówkę.Co prawda mam takowe ale to jest tak.Idę rano do pracy to ona zaczyna się rozchylać a jak wracam już jest po przekwicie.

Gosiu mam prośbę,gdyby udało Ci się zebrać parę nasionek byłabym zobowiązana
Twoja działka jest bardzo radosna i zadbana,zgromadziłaś dużo pięknych różnorodnych kwiatów.Dopiero u Ciebie zobaczyłam w pełni kwitnącą tygrysówkę.Co prawda mam takowe ale to jest tak.Idę rano do pracy to ona zaczyna się rozchylać a jak wracam już jest po przekwicie.

Gosiu mam prośbę,gdyby udało Ci się zebrać parę nasionek byłabym zobowiązana