JAKUCH -o jakich fiołkach mowa?? Gołębie potrafią dać dużą dawkę emocji często nawet tych pozytywnych.
minismok - najważniejsze, że gołębie znalazły u Ciebie przyjazną przystań. Najedzone na pewno dotarły do swojego domu. A co do morza to bardzo miło spędza się nad nim czas a dodatkowo zdjęcia są miłym wspomnieniem.
Grażynko - kocham zwierzęta od wczesnego dzieciństwa. Patki była chyba pierwszymi, które pobudziły moją wyobraźnie i które mnie zainteresowały. Jeżeli chodzi o nagie ślimaki to te niestety tez u mnie bywają lecz w małych ilościach. Czasami zbieram je i zanoszę kurom ;)
Pelagio - motylki to takie ulotne piękno, które zawsze warto uchwycić na zdjęciach ;) Rabatka z różanecznikiem powinna być zrobiona już wcześniej, ale łudziłem się, że na wcześniejszym miejscu bez problemu da sobie radę. Teraz będzie miał towarzystwo hiacyntów, szafirków i krokusów. Pod hiacyntami jest drenaż z drobnych kamieni i gleby piaszczystej. gołębie są ozdobą podwórka i nie zalatują do ogrodu, ale za to kury były do pewnego czasu utrapieniem! Jeż był bardzo fajnym i miłym gościem- mam dziwne wrażenie, że przyciągał go kompostowniki znajdujące się w nim dżdżownice.
trzynastko - zapraszam ponownie, bo zdjęć jeszcze trochę wstawię ;)
Czyże i słonka ( z muzeum Poleskiego Parku Narodowego)
Zachód słońca w Lublinie i element zdobniczy (Lublin)
Zachęcam do zapoznania się z poniższym wątkiem:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 4#p1169384