Grazka_j mój ogród. cz.1
- ewa2204
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 kwie 2009, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Grażynko,
na powitanie przesyłam Ci rozwijające się kwiaty dyptamu (potoczna nazwa:płonący krzew Mojżesza)
.
A zacznę tak: padłam jak kawka na widok Twojego widoku z tarasu i w ogóle położenia działki.
A kawa rano na tym tarasie ... rozmarzyłam się ;:84.
Nie przejrzałam jeszcze wszystkich Twoich stron, a jest ich sporo :o , a już widzę dużo fajnych roślin.
Nie będę dzisiaj więcej pisać, bo... siedzę na tarasie i piję kawkę chociaż jest noc
;:8.
Pozdrawiam
na powitanie przesyłam Ci rozwijające się kwiaty dyptamu (potoczna nazwa:płonący krzew Mojżesza)

A zacznę tak: padłam jak kawka na widok Twojego widoku z tarasu i w ogóle położenia działki.
A kawa rano na tym tarasie ... rozmarzyłam się ;:84.
Nie przejrzałam jeszcze wszystkich Twoich stron, a jest ich sporo :o , a już widzę dużo fajnych roślin.
Nie będę dzisiaj więcej pisać, bo... siedzę na tarasie i piję kawkę chociaż jest noc

Pozdrawiam
Ewa
Coś Wam opowiem
Coś Wam opowiem
KOCHANI! Witam wszystich serdecznie, wszystkich odwiedzających mój ogród
Dawno nie zagladałam na forum, bo jestem nieobecna w domu a na działce nie mam komputera. na razie też nie mam czasu na wklejanie zdjęć ale wkrotce postaram się to nadrobić. Jestem zaszczycona, że nie zapominacie o mnie i jest mi bardzo miło przeczytac tyle pochlebnych słów. Bardzo wszystkim dziękuję.
Dawno nie zagladałam na forum, bo jestem nieobecna w domu a na działce nie mam komputera. na razie też nie mam czasu na wklejanie zdjęć ale wkrotce postaram się to nadrobić. Jestem zaszczycona, że nie zapominacie o mnie i jest mi bardzo miło przeczytac tyle pochlebnych słów. Bardzo wszystkim dziękuję.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
JAKUCH jak tylko nie muszę być w domu jestem na działce, zwłaszcza latem.
Cynthia w zasadzie mam już dłuższe wakacje i chętnie wypoczywam na działce.
Aśka 68 postaram się śledzić Twoje poczynania w kwesti rozmnażania roślin zwłaszcza hortensji, bo chciałabym ją rozmnożyć. Zgadzam się z Tobą, to wielka frajda jak ma się rośliny przez siebie wychodowane.
Vertigo dziękuję. Żywopłot jest z ałyczy.
ewa2204 dziękuję za mile słowa. Piękny jest krzew Mojżesza. Ja również go posiadam, dostałam go w ubiegłym roku i po raz pierwszy mi zakwitł. Ma niesamowity zapach.
roslyn Żywopłot przycina mój mąż i nie używa sznurka. To kwestia właściwego przycięcia pierwszy raz później to już nic trudnego.
JAKUCH tak Kochana jestem nad jeziorkiem.
ewa2204 niedługo postaram się wkleić kilka zdjęć. Robię ich całe mnóstwo ale czas na razie mi nie pozwala na wklejanie.
Agulina dziękuję i wzajemnie, życzę Ci również miłego wypoczynku.
Halina Kwak dziękuję za miłe słowa. Ty jednak masz tyle roślin, że jestem pełna podziwu i uznania za całokształt. Moje gratulacje.
Annia J pogoda tego roku nikogo nie rozpieszcza, ale mimo to są lepsze dni i woda w jeziorze jest ciepła.
Cynthia w zasadzie mam już dłuższe wakacje i chętnie wypoczywam na działce.
Aśka 68 postaram się śledzić Twoje poczynania w kwesti rozmnażania roślin zwłaszcza hortensji, bo chciałabym ją rozmnożyć. Zgadzam się z Tobą, to wielka frajda jak ma się rośliny przez siebie wychodowane.
Vertigo dziękuję. Żywopłot jest z ałyczy.
ewa2204 dziękuję za mile słowa. Piękny jest krzew Mojżesza. Ja również go posiadam, dostałam go w ubiegłym roku i po raz pierwszy mi zakwitł. Ma niesamowity zapach.
roslyn Żywopłot przycina mój mąż i nie używa sznurka. To kwestia właściwego przycięcia pierwszy raz później to już nic trudnego.
JAKUCH tak Kochana jestem nad jeziorkiem.
ewa2204 niedługo postaram się wkleić kilka zdjęć. Robię ich całe mnóstwo ale czas na razie mi nie pozwala na wklejanie.
Agulina dziękuję i wzajemnie, życzę Ci również miłego wypoczynku.
Halina Kwak dziękuję za miłe słowa. Ty jednak masz tyle roślin, że jestem pełna podziwu i uznania za całokształt. Moje gratulacje.
Annia J pogoda tego roku nikogo nie rozpieszcza, ale mimo to są lepsze dni i woda w jeziorze jest ciepła.
grazka_j - moje wątki
Halinko, Moniko. Jestem w rozjazdach t.j trochę jestem na działce, trochę u rodziny i znowu u siebie, więc czasu niewiele, stąd ta moja nieobecnośc na forum. Przewinęło się trochę gości, wiele się dzieje jak to w czasie urlopów. Zaniedbałam trochę ogród, ale od czasu do czasu wpadam i nadrabiam zaleglości. Robię zdjęcia, wstawię jak już będę miała więcej czasu, zresztą teraz na wyjeździe korzystam z innego komputera. W tym roku pięknie zakwitły powojniki i jestem z nich bardzo dumna. Pozdrawiam Was gorąco, bo muszę już kończyć. ;:12
grazka_j - moje wątki