Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ida

u mnie ponuro :cry: :cry: jak na razie nie pada i jest juz +5
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziewczyny CYNTHIA ,TARA ,TESS,GENIA witam was wszystkie CIEPLUTKO I WIOSENNIE Obrazek ObrazekWłaśnie wróciłam z ogrodu ,siedziałam tam od rana ,jestem wykończona i szczęśliwa.Pogoda dopisała 10C,bez słońca ,ale było bardzo cieplutko.Walczyłam z orzechem ,wyciełam mu wszystkie konary na wysokości 2,5 ,zrobiło się jakby jaśniej ,posadziłam pod nim kokoryczkę i hosty ,obcięłam róże ,zgrabiłam filc z trawników ,posiałam w foli rzodkiewkę i sałatę,posadziłam czosnek ,przeżuciłam kompost. :lol: :!: Czuje się bosko zmęczona .Na chwilke tylko do was ,bo w domku posprzątać trzeba . :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Ida widzę że wiosna też u Ciebie .Ja dziś mało byłam w ogrodzie ale tez zrobiłam jakieś zdjęcia ,posadziłam swoje prymulki do ziemi.
Genia
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Iduniu, nooo to dzisiaj miałaś pracowity dzień :D
Gratuluję "boskiego zmęczenia", sama uwielbiam takie zmęczenie, czuje się wtedy taka dowartościowana :lol:
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
ida74
---

Post »

GENIU I HALINKOjak do was to piszę to gęba mi się śmieje :lol: i chęci do życia jakby więcej :!: wiosna przyszła :!:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Masę dobrej roboty dzisiaj zrobiłaś ;:333
Znam to uczucie "przyjemnego bolenia" i sadysfakcji z tego co się zrobiło .
Miłego wieczoru Iduś :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Witam Cię Ido - trochę Ci zazdroszczę tych prac w ogrodzie ,bo u mnie dzisiaj pogoda wcale nie wiosenna była.Ja jeszcze nic nie robiłam.Wszystko przede mną.Ale powolutku nie śpieszmy się,bo to czasem można " przedobrzyć".Jeszcze zima nie powiedziała ostatniego słowa.Byleby nie odkrywać za wcześnie okrywanych roślin ,bo one są dopiero wrażliwe na chłód.!
pozdrawiam Cię serdecznie.
Maryna.

;:54
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
ida74
---

Post »

MARPO jesienią miałam remont domu i mam zaległości do nadrobienia w ogrodzie .Wiosny mi zabraknie tyle jest do zrobienia . :lol:CYNTHIO ja mam teraz takie przyjemne bolenie na całym ciele :lol: Za mało tej roboty zrobiłam i tak sobie myślę ,że może jutro jeszcze pośmigam z taczką i grabiami :lol: Tobie również miłego wieczoru. :)
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

ida74 pisze:MARPO jesienią miałam remont domu i mam zaległości do nadrobienia w ogrodzie .Wiosny mi zabraknie tyle jest do zrobienia . :lol:CYNTHIO ja mam teraz takie przyjemne bolenie na całym ciele :lol: Za mało tej roboty zrobiłam i tak sobie myślę ,że może jutro jeszcze pośmigam z taczką i grabiami :lol: Tobie również miłego wieczoru. :)
Ciekawa jestem Ido skąd dostałaś cynk że jutro też będzie pogoda :twisted: , swoją drogą ja też liczę na plusy i słoneczko :lol: .
ida74
---

Post »

tija -wiesz przez cały tydzień u nas było mrożno ,potem padało ,to chociaż dwa dni z tygodnia nam się należą :lol: TAK,CZY NIE :roll: :?: :!: Może słoneczko zaświeci ,to będzie komplet :lol: POZDROWIENIA :!:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Iduś :D Widzę, że popracowałaś w ogrodzie :) Miłego wieczoru Ci życzę :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Witam Ido... to chyba ten sam klub był, bo plecy mnie bolą, trochę zmarzłam ale co nie c mi się udało :D
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
ida74
---

Post »

Monia dzisiaj nie pracowałaś w ogrodzie ,a ponoć słoneczko było. :lol: AGAWA-witam :lol: ten sam klub-jestem zmeczona ,a oczy same mi się zamykają,i po co używki jak mamy coś takiego :?: Jutro jak pogoda pozwoli ,poszaleję jeszcze troche tak z okazji Dnia Kobiet :)
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Iduś witaj. Za cholerke nie mogę wysyłać postów. Mecze sie już od 2 godzin, cos z forum sie dzieje, bo stronka marolexu cały czs wskakuje. Utrudnia to bardzo pisanie.
Kochanie ciesze sie że doszedł tak szybko.
Zastrzyki o których pisałaś- tak na rozrzedzenie krwi - po zabiegach operacyjnych.
Kochana ciesze sie na wiciokrzewy.
Ja dzisiaj dalej walczylam choc było dżdżysto, ale cieplo. Buziaki i pozdrówka. :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Iduś witaj. Za cholerke nie mogę wysyłać postów. Mecze sie już od 2 godzin, cos z forum sie dzieje, bo stronka marolexu cały czs wskakuje. Utrudnia to bardzo pisanie.
Kochanie ciesze sie że doszedł tak szybko.
Zastrzyki o których pisałaś- tak na rozrzedzenie krwi - po zabiegach operacyjnych.
Kochana ciesze sie na wiciokrzewy.
Ja dzisiaj dalej walczylam choc było dżdżysto, ale cieplo. Buziaki i pozdrówka. :P
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”