jestem dzisiaj wykończona . Byłam u koleżanki po morelobrzoskwinie , bo jej bardzo obrodziły . Potem przebrałam , część do jedzonka , a reszta do gara na powidła . Całe szczęście , że już w słoiczkach
Wpadłam na chwilę do siebie na działkę posadzić chryzantemę , którą mnie koleżanka obdarowała i cyknełam kilka fotek . Dzisiaj nowa lilia . Jameson
Agnieszko a moja przeciwnie . Kwitnie pięknie , a teraz jeszcze biała . Zastanawiam się od kogo ją dostałam , czy bratowa , czy koleżanka mi ją dała . Właściwie to nie tak istotne , ważne że teraz zakwitnie
EWUNIU piękny kwiatek ma ta hosta ale lelije jeszcze ładniejsze . Takiej nie mam chyba ją wpiszę nalistę . Jak tak będę wpisywać to nie wiem czy cała emerytura wystarczy jak pojadę na wystawę kwiatów
Ewuś,
piękne masz lilie i liliowce. Nie mogę się napatrzeć i do tego pamietasz nazwy. Ja zapominam, ale nakupiłam sobie tabliczki i zacznę je zaznaczać, je tzn. różne kwiatki bo pamięć mam słabiutką. Gazania też śliczna i to żyjątko w środku, cudo.Ja teraz latam z aparatem i podpatruję trzmiele na kwiatach. Uwielbiam je. Pozdrawiam stasia
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.