Również gratuluje złotej karty , u mnie ładnie popadało ulżyło roślinkom i oczywiście mnie , nie muszę nosić konewek lub rozciągać węża . Przydał się deszczyk na nowe nasadzenia ,kwiaty i warzywa , jest troche spokoju ,ale muszę formować wierzby i żywopłot ...
Dziękuję Lilu,Romciu, Maju,Monisiu,Ewuś, Halinko,Marysiu,Ewuś Janino,Adziu,Agnieszko za gratulacje i kwiatki ja też kupiłam sobie w OB hortensję drzewiastą Anabellę z tej okazji
Nie wiem tylko czy od razu ją wsadzić czy ją trochę zahartować , bo ma trochę za jasne i kruche te przyrosty i nawet pąki kwiatowe poradźcie proszę???
piękna hortensja , też kupiłam w tamtym roku ,,, zależy gdzie ją kupiłaś jeśli stała na dworze to jest zachartowana i można ja wsadzić do gruntu , jednak przed nami ogrodnicy co potrafią płatac figle więc zaczekaj troche i wysadź ją po Zośce .. szkoda było by pąków i młodych listków , a tak jeszcze w tym roku ci zakwitnie ..
Marysiu , Maju dziękuję za rady tak zrobiłam zabieram do domu na noc , dzisiaj miało być w nocy 1 st ciepła , a jak była pędzona w szklarni to mogłaby przemarznąć
Marysiu, bardzo ładną hortensję kupiłaś. Czy to już koniec zakupów w tym sezonie, czy jeszcze coś planujesz?
U mnie już drugi dzień był przymrozek i kilka dalii mi przymarzło troszkę.
Maryś ozłocona!!! Gratuluję
Nie wysadzaj..poczekaj jak Zocha z niedobrymi chłopakami odejdą!! Od soboty ma się ocieplać i ma nie być przymrozków.
Śliczna wypasiona hortensja!!
Lilu to przykre że dalie ci podmarzły może odpuszczą a ja jak siedzę w domu to nic nie kupuję a jak tylko się wyrwę to od razu coś mnie skusi no i reszta wiesz
Judytko też tak myślę że po Zośce, dziękuję a wiesz mój pantofelek też ma pączka kwiatowego
Mario, takich co tylko się wyrwą z domu i od razu ich skusi jest więcej, a może nawet prawie całe Forum. Ot przed chwilą poszłam po brokuła a wróciłam jeszcze z lawendą ząbkowaną i główkuję gdzie ja ją jeszcze upchnę za oknem?