Ćmówki z PESTKĄ@
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nawet jeśli karnie to pięknie się prezentują . Powodzenia w remoncie. ;:2
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
-
MirkaS

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pestko czym listki przemywasz że tak błyszczą, moje są jakby bardziej matowe.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Mireczkoniczym ,czasem jak mi sie przypomni to z odrobiną soku z cytryny,ale ogolnie to woda pzregotowana i.....szmatka do czyszczenia szyb okiennych i luster,, i tu chyba jest ten dobry sposób.To specjalna delikatna szmatka ,ktora peiknie wszystko czyści bez detergentów ,albo po prostu szmatka z mikrofibry...
Może nie na temat ,ale wklejałam fotki ,,w balkony,, na forum i pomyślalam może ktoś miałby ochote obejrzeć
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 782#858782
-
Lana

- Od: 29 lis 2007, o 13:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pestko to nazwanie "inaczej" naszej pasji, ma miejsce nie tylko u ciebie
. Ostatnio padłam pod oskarżeniem mojego męża, że storczyki są dla mnie ważniejsze niż on. Pewnie jest w tym trochę racji :P, ale bez przesady
. Dla mnie to moja największa radość.
Balkonu i tego co jest poza nim (widać na zdjęciu
) szczerze i pozytynie zazdroszczę. Pięknie to wszystko razem wygląda.
Balkonu i tego co jest poza nim (widać na zdjęciu
-
Lana

Ha, ha..., a to dobre ! Chyba mamy podobne upodobania
. Sama nie mam nawet balkonu, ale ogród ma moja mama. Dokładnie tydzień temu sama przytargałam do domu sadzonkę Wisteri , do tego dużą donicę i ziemię. To wszystko zawiozłam do mamy. Wisteria została posadzona i ... uformowana na drzewko :P . Przynajmnie taką mam nadzieję, bo robiłam to pierwszy raz. Zobaczymy, jakie będą efekty
.
-
Lana

Pestko tak na szybko nie potrafię wskazać ci dokładnego miejsca na naszym forum, ale postaram się chociaż nakierunkować
. Chyba w ostatniej części wątku Hani "Ogródkowe rozkosze Hanki" jest link do strony Danusi, gdzie wszystko jest dokładnie opisane. Nie pamiętam dokładnie miejsca w wątku, bo to co było mi potrzebe wydrukowałam i już do tego nie wracałam. Z kolei wydrukowane strony gdzieś w domku i dopiero wieczorem mogę to jakoś namierzyć.