Różowy też sobie kupię...
Wiecie co? Zdecydowanie lubię czerwone kwiaty

mam crocosmię LuciferAnniaJ pisze:Tak, są pięknerivendel pisze: Wiecie co? Zdecydowanie lubię czerwone kwiatyTeraz na to wpadłam.
Ja mam dużo czerwonych goździków kropkowanych - słodziactwo - i czekam na czerwone floksy
W przyszłym roku pomyślę nad czerwoną crocosmią Lucifer?
Żółte złocienie z tamtej aukcji też niczego sobie
AnniaJ pisze:Jechałam na zakupy dziś i poymślałam, że wstąpię do szkółki, która jest po drodze i...były
Po 6 złotych, ładnie rozkrzewione ponad 20-centymetrowe czerwone złocieńkiwięc oczywiście z miejsce się nimi zaopiekowałam
AnniaJ pisze:Aż pójdę zrobić zdjęcie ;)rivendel pisze:AnniaJ pisze:Jechałam na zakupy dziś i poymślałam, że wstąpię do szkółki, która jest po drodze i...były
Po 6 złotych, ładnie rozkrzewione ponad 20-centymetrowe czerwone złocieńkiwięc oczywiście z miejsce się nimi zaopiekowałam
![]()
![]()
Jasnedamapi pisze:Aniu, nie wiem co Ty kupiłaś, ale to nie jest taki sam złocień - popatrz proszę na listki - te Twoje mają podobne do chryzantem (to tez zresztą złocienie), złocień dalmatyński ma bardziej postrzępione. Zobaczymy jak zakwitnąZrobisz zdjęcie, prawda? Moze to jeszcze coś ładniejszego
Zaraz lecę pokazać to mojemu M!evluk pisze:Nie dość, że masz piękne rośliny i cudne zdjęcia robisz, to masz jeszcze poczucie humoru![]()
Kobieta ideał....
Ania - nie mam więcej z teraźniejszego ogródkaAnniaJ pisze:Marto, jak zwykle zdjęcia przecudneWięcej więęęęęęęcej więęęęęęcej
Cotula bardzo szybko się u mnie rozrasta i tworzy uroczą poduchę. Chyba wsadzę jeszcze jednąAGNESS pisze:Martuś przepiękne zdjęcia, przepiękne roślinkiSuper, że pokazałaś zbliżenie cotuli, bo już miałam o to prosić , pytając co to za cudo
![]()
Jest piękna
Witaj Danusiu! Tak, to irys trawiasty! Taki sam! Dziękujędamapi pisze:Witaj Martuś
Napatrzyłam się na Twoje śliczności oj napatrzyłam! Aż się weselej na duszy robi
Nie jesteś pewna co to za irysek - to irys trawiasty, bardzo go lubię - taki jakby nieśmiały wśród kępy liści- bo myślę, że to ten sam
Śliczny ten różowy złocień, wiesz że są jeszcze czerwone? :P
to zdjęcie z ubiegłego roku, teraz dopiero zaczyna kwitnąć. Mam bardzo mało czasu a u mnie jest potwornie sucho, odbija się to na roślinkach niestety![]()
buziaki
Moja śmiała paśćrivendel pisze:mam crocosmię Lucifer