Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusiu piękny prezencik otrzymałaś - bardzo lubię te kwiatki. Kiedyś miałam ich całą kolekcję, teraz mam dwa, ale i one też cieszą oczy zwłaszcza zimą kiedy kwitną. 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- bogusia177
Ja w domu mam jeszcze różowego ,ale w pracy mamy Grażynko przeróżne kolory ,począwszy od białego do niebieskich w różnych odcieniach i fioletów jest na czym oko zawiesić :P Ale takiego koloru jaki dostałam od Halinki ,jeszcze nie widziałam ,i bardzo się z tego powodu cieszę :Pkogra pisze:Bogusiu piękny prezencik otrzymałaś - bardzo lubię te kwiatki. Kiedyś miałam ich całą kolekcję, teraz mam dwa, ale i one też cieszą oczy zwłaszcza zimą kiedy kwitną.
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Tak Bogusiu, Bożenka to bardzo szczera i dobra dziewczyna, cieszę się, że miałam okazję ją poznać
Gabiś jak Ci zimno to teleportuj się do mnie... w kominku tańczą płomienie i w domku jest ciepełko, zapraszam

Gabiś jak Ci zimno to teleportuj się do mnie... w kominku tańczą płomienie i w domku jest ciepełko, zapraszam

Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- bogusia177
Właśnie dzisiaj myślałam o Tobie ,że na pewno macie zimno w mieszkaniachGabriela pisze:Niespodzianka super !
A ciekawe czemu nie dostaje powiadomień o Twoich postach ?
Bogusia, zazdroszczę Ci ciepełka w domu, ja siedzę pod kocem a i tak mi zimno.

weź chociaż tego ciepełka niech Cię ogrzeje ,a najlepiej to przyjedź do mnie się wygrzać ,ja mam tyle roboty ,że Ci Gabryśko zimno nie będzie :P Czy u Was też tak paskudnie jak u nas ,aż mi się jutro nie chce iść do roboty

- bogusia177
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To Wy już palicie w kominkach ?
U mnie wprawdzie leje jak z cebra i zimno aż do kości, ale w mieszkaniu mam 18 stopni, więc nie jest tak żle.
Ale jak tak dalej pódzie to chyba też kominek przyjdzie mi przepalić - ach jakie przyjemne to ciepełko.
To zrób proszę fotkę tym pięknościom na oknie w biurze i wklej.
Dawno już nie widziałam większej grupy fiołków a to taki przyjemny musi być widoczek.

U mnie wprawdzie leje jak z cebra i zimno aż do kości, ale w mieszkaniu mam 18 stopni, więc nie jest tak żle.

Ale jak tak dalej pódzie to chyba też kominek przyjdzie mi przepalić - ach jakie przyjemne to ciepełko.

To zrób proszę fotkę tym pięknościom na oknie w biurze i wklej.
Dawno już nie widziałam większej grupy fiołków a to taki przyjemny musi być widoczek.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
- bogusia177