Ogród Marty - Cz. XI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XI

Post »

Martuniu , nie martw się , bo takich dziwolągów co się cieszą że mogą pracować jest trochę więcej :;230 .Jeszcze chwilka , jeszcze moment a wejdziemy w następny rok , więc życzę Ci pięknych chwil na łonie ogrodu , normalnej wiosny i lata bez nawałnic , szarańczy i wszelkich innych ogrodowych plag .Niech ten nadchodzący sezon będzie w pełni udany i radosny . Pozdrawiam serdecznie . ;:167
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Marcia Życzę Ci, by ten nowy rok był dla Ciebie unikalny. Obfitujący w wiele pięknych chwil, które z czasem staną się cudownymi wspomnieniami. I oczywiście dobre zdrowie niech was nie opuszcza ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam gorąco wszystkich ,właśnie popisałam do Was i wszystko poszło w świat ,za chwilę napiszę znowu ale musze odreagować . :uszy
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

I właśnie dlatego, kiedy napiszę post, kopiuje go przed wysłaniem :wink:
Oczywiście zdarza się, że post znika w połowie pisania, ale to na szczęście jest rzadkie.
W Firefoxie można w razie czego użyć funkcji cofnięcia, następnie skopiować tekst, wkleić w okienko, w którym piszemy posty i wysłać.
W Explorerze nie da się tak zrobić.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam jeszcze raz gorąco,cierpliwie i z pokorą piszę znowu ,pogoda dzisiaj cudowna ,ale zalegający śnieg nie pozwala iść do pracy w ogrodzie ,przedwczoraj wróciłam z ogrodu szczęśliwa bo świetnie się pracowało i nawet 2 taczki suszków i chwaściorów wywiozłam ,dzisiaj domek się wietrzy bo słoneczko zaglądało przez wszystkie okna .

Ewciu,bardzo dziękuję za życzenia ,oby się spełniły,bo w lutym mam termin wycięcia migdałków,może to zabrzmi śmiesznie ale mam cykora bo taki zabieg w tym wieku nie jest bułką z masłem ,ale może jakoś przeżyję a przecież na wiosnę jest tyle pracy w ogrodzie ,ale nie mam wyjścia ,dlatego chcę jak najwięcej teraz zrobić w ogrodzie ,ma się jeszcze ocieplić to może się uda ,pozdrawiam i cudownego Nowego Roku życzę ;:196

Marysiu,dzisiaj było pięknie na polu ,ale lekki mrozik nie pozwolił ,żeby śnieg zupełnie stopniał i z pracy w ogrodzie nic nie wyszło,ale w domu zawsze jest co robić ,no i odpocząć można :uszy gdybyśmy mieszkały bliżej to na pewno razem piły byśmy kawkę i opowiadały o planach w ogrodzie ,pozdrawiam i dużo zdrowia w Nowym Roku ;:196

Gosiu,taka wiosna już niedługo będzie w naszych ogrodach ,czas tak szybko leci ,a teraz cieszmy się wspomnieniami,pozdrawiam i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku ;:168

Dorota,przylaszek mam sporo siewek to Ci dam jak nie masz ,wczoraj kisiliśmy kapustę ,tak dajemy czosnek do niej 5-6 pałek na 100kg kapusty ,obrany i pokrojony w plasterki i do tego 2 kg soli ,ziele angielsie i liście laurowe według uznania i to tyle ,a smakuje wyśmienicie Marysi dawno kisi według tego przepisu tylko wszystko przeliczyła na 10 kg ,pozdrawiam i dużo pięknych chwil w Nowym Roku
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Podzieliłam odpowiedzi ,żeby nie stracić za dużo.

Eluś,czas tak szybko leci ,że zaraz będzie wiosna w naszych ogrodach ,oby życzenia się spełniły i była ciepła i wczesna wiosna ,piękne lato i cudowna jesień ,a my wśród ogrodowych roślin szczęśliwe i radosne chociaż nawet jak coś nie tak to umiemy cieszyć się szczególikami ,pozdrawiam i życzę zdrówka w Nowym Roku ,a jak będzie zdrowie to my już ze wszystkim damy radę ;:168

Ewciu,dziękuję i wzajemnie życzę zdrowia ,bo to od niego zależy wszystko,wtedy naprawdę będziemy cieszyć się naszymi ogródkami i będziemy je poprawiać i poprawiać ,dla ciebie i całej rodzinki zdrowia i szczęścia życzę ;:196

Madziu,nie wiadomo dlaczego różne rzeczy mają miejsce przy pisaniu,mnie się zdarza ,że ja piszę a na ekranie nie ma pół zdania ,ale jak znika cały post to jest wkurzające ja jestem w Explorerze ,ale do wszystkiego trzeba mieć dużo cierpliwości ,pozdrawiam i obfitości w Nowym Roku życzę ;:168
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Marto my też kisimy od lat kapustę, ale Twoja jest wyśmienita, chyba przez ten czosnek.
Ja do kapusty daję ziele, liście, kminek, marchewkę, soli sypię na oko ;:306 W przyszłym roku dodam jeszcze czosnek.
Przylaszczek nie mam z chęcią o siewki poproszę ;:196
Tobie również życzę wszystkiego najlepszego, żeby zdrowie dopisało.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu różnie bywa z tym bliskim mieszkaniem, mam przyjaciółkę parę domów dalej i bywa że pijemy kawę raz na miesiąc, a czasem widujemy się raz na pół roku. Życie biegnie swoimi ścieżkami, a telefony zmieniły relacje między ludźmi ;:102 Szczęśliwego Nowego Roku dla Ciebie i Rodzinki ;:196 Obrazek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich w Nowym Roku,oby był dla nas łaskawy w ogrodach ,żeby było w sam raz słoneczka i deszczyku,żeby roślinki rosły i mruczały z radości no i pięknie kwitły.

Dorota zapomniałam o marchewce też jest w mojej kapuście ,przylaszczki masz zaklepane tylko pamiętaj ,albo zapisuj bo szybko będzie wiosna i znowu będziemy buszować po ogrodzie ,pozdrawiam Noworocznie ;:168

Marysiu,i ze sąsiadami często nie pije się kawy ,więc to jakieś inne siły chyba ogrodowe :uszy już niedługo wiosna ,więc będzie co omawiać ,do zobaczenia w ogrodzie i na kaweczce no i szczęśliwego Nowego Roku ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, ja wpadłam życzyć Ci kochana samych dobrych dni w tym nowym roku. A jednocześnie zapytać, czy Ty dalej będziesz prowadziła wątek sprzedażowy? Tak sobie czekam na jakieś nowości....piwonie na przykład ;:224
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu,dziękuję i tobie tez życzę dużo zdrowia i ogrodowych sukcesów ,Twój ogród jest piękny ale tak bardzo go dopieszczasz ,że pięknieje w oczach i jest niepowtarzalny,pozdrawiam ijutro napiszę pw do Ciebie, ;:168

Parę wiosennych fotek ,bo bardzo tęsknimy za wiosenką
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
tencia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2013, o 20:47

Post »

Martuś wszystkiego dobrego w Nowym Roku,jak te zdjecia wspominkowe poprawiają humor ;:215 ,masz taki zaplanowany ogród ,ze o każdej porze jest w nim ładnie,dyń miałaś zatrzęsienie ,jesteś bardzo pracowitą osobą skoro to wszystko ogarniasz ;:180 .Ja również zapytuje o wątek sprzedażowy bo coś napweno bym kupiła a i zazdroszczę spotkania widać ,że spotkanie było udane ale tak już jest jak się spotkają ogrodomaniaczki,musi być fajnie ;:108 .Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
kasia100780
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 lip 2014, o 16:39

Post »

Martuś wszystkiego dobrego w nowym roku ! ;:196
Te fioletowe pierwiosnki są przepiękne ;:167 , zresztą już to pisałam :wink:
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Oj jak była mi potrzebna ta dawka energii płynąca z Twoich zdjęć ;:173
Straszliwie tęsknię już za wiosną i za pracami ogrodowymi, szczególnie, że w zeszłym roku miałam bardzo mało czasu na ogród.
Chciałam Ci złożyć życzenia Noworoczne, ale nie tylko.
Składam dzisiaj, bo obawiam się, że nie zdołam wpaść do tego czasu
Wszystkiego najlepszego i niech Ci się spełnią wszelkie marzenia ;:196
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martus, piękna wiosna i pierwiosnek.
Niby zimy nie mamy ale i takich kolorów nie mamy.
Ale coraz bliżej.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! !
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”