Stasiu tak róże w większości ale u mnie gdzie można zrębki jeszcze dwie przyczepy będą pociętych do wysypania tu gdzie tuje ale wlókninę muszę rozłożyć ,by pielenia tyle nie było.Wiem ,że powinnam przed posadzeniem ale tak krawiec kraje jak czas i materiał. Iwonko tak wiosna oby już ciepło było to odkryje roślinki.
Marzenko a zajrzyj proszę bardzo. Dziś rozkładałam włókninę przy tujkach myślałam ,że uda się i zrębki pociąć i wyłożyć ale jak zwykle coś.W tygodniu siostrze zapalił się samochód i ostatnie dni moja połowa miała zajęcie nad wymiana instalacji ale skończył wieczorkiem.Może uda się coś zrobić w tygodniu bo weekend mam szkołę więc znowu nic nie zrobię
Beatko witaj ,przymroziło u Ciebie ,u mnie było biało ,na pewno dostaną czeresnie ,magnolie przykryłam workiem i kilka innych tez ale żałuje bo nie wszystkie wrażliwe.
Dziewczyny przymroziło było -3.miałam dziś posadzić tujki kulki prezent urodzinowy ale ziąb taki ,ze po pracy z domu nie wyszłam.Tez okryłam magnolie i świdośliwę ale owocowych nie da rady za dużo ich .Ostatnio posadziliśmy 24 śliwki węgierki więc sporo
Beatko
Pewnie siedzisz w swoich areałach i pielęgnujesz posadzone cuda. Ja niezmiennie podziwiam cię za ogrom pracy który wkładasz w swój ogród
Pozdrawiam i życzę ci duuuużo sił