Mam nadzieję, że kciuki się przydały...
i że z siostrą nic poważnego...
Wiem jak to jest mieć kogoś bliskiego w szpitalu...
dobrze, że możesz do niej pójść i z nią być...
Może Przemku uda nam się spotkać, jak pojadę kiedyś do rodziny A tymczasem cieszę się, że dobrze Ci poszło Jesteś dobrym wsparciem dla siostry. Dzięki temu szybciej wyzdrowieje, czego jej życzę
Izo- kciuki jak widać bardzo się przydały bo dostałem idealną grupę A co do siostry to lekarze nie ustalili jednoznacznej diagnozy i mam nadzieję że to nic poważnego. Gdybym nie mógł jej odwiedzić to bym sfiksował Jacku - zawsze możemy się spotkać chociażby na pizzę ;) Na wyniki egzaminu muszę jeszcze trochę poczekać ale jestem dobrej myśli. A siostra musi czuć moje wsparcie bo dzięki temu pokaże jej jak bardzo ją kocham.
k-c pisze:Przemku - zdolny chłopak jesteś to zdasz spokojnie nie może być inaczej
a siostrze życzę zdrowia niech szybko wraca do zdrówka
Przemku to ile jeszcze Ci zostało tych egzaminów ? jak dobrze śledziłam to 2 chyba że jak zawsze gapa ze mnie
A Karol ma rację zgadzam się z nim w 100%
Genia ;:2
Karolu,Geniu
To był ostatni egzamin, ale muszę czekać na jeszcze dwa wyniki O ile o wczorajszy egzamin sie nie boję to gorzek jest z tym poprzednim. ale dzięki wam jestem dobrej myśli
Przemku gratuluję Ci zdania egzaminu, tego drugiego jesteś pewny , więc jest super, przyszedł czas na relaks
Dla siostry dużo zdrówka, na pewno wszystko będzie dobrze
Przemku wszystkie są piękne trudno mi wybrać ale jak mam wybrać to na pierwszym miejscu 2 piosenka na drugim miejscu 3 a na 3 miejscu 1 piosenka.Zaraz będę dalej słuchała bardzo mi się podobają
Genia