Dziś trochę lepiej dopiero teraz w południe
Wczoraj jakieś apogeum bólowe przeżyłam przez kilka godzin.Oprócz zastrzyków ileś leków i nic,

,Ja od lat mam już zwyrodnienie lędźwiowe i cierpię na bóle kręgosłupa,Ale w tym roku coraz częstej i dłużej już mnie bóle dopadają ..ech takie to życie,,,Ale najważniejsze,że teraz już mogę usiąść,chodzić pomału ale już coś , więc zaglądam na forum i zaraz do was. bo tutaj człowieka ciągnie
Dziękują za odwiedzinki i życzonka zdrówka
ann_30-Aniu Nowy avatarek,;:215 Dziękuję za dobre słowa współczucia
magda2013-Madziu; witaj w moim ogrodzie i zapraszam jeszcze.No widzisz tak to jest jak kręgosłup,to ból,okropny.

Nie wiem co mnie jeszcze czeka ??
mar33-Marysiu ;gracha-Grażynko Dziękuję

Llie coraz bardziej rozkwitają, 2 jeżówki na razie..liliowce też zaczynają. bratki są niezmordowane przez tyle miesięcy
MID2006-Madziu Kochana dzięki

l Lilie czarują a ilia Pixels to nowa,tego roczny zakup
kogra-Grażynko To prawda żurawiowe kwiatki mają tyle delikatności ,uroku.Trytomy w tym roku pięknie u mnie rosną.A liliowcowych kwiatuszkach może mi coś podpowiesz ty ,to chyba jesteś znawczyni od tego
Steasi- PauloOj szkoad Eukomisów,

potem poszukam nazwy tej osróżki A przepis na lekkostrawną potrawkę na smażonych lubczyku oczywiście podaj na PW.Nie znam tego dania.
drewutnia-Ewuś Dziękuję kochana

kwiatek za firletką to kwiatek Trzmieliny Fortune.
ASK_anulla-Aniu ; juni-Beatko; alicjad31-Alu Dziękuję kochane

,ja też mam taką nadzieję,że go podleczę.że ból zniknie.

Zastrzyki to pestka w porównaniu z bólem kręgosłupa.ale widzę sporo osób już to zna.Ja od paru lat cierpię na to.
Liliowców przybywa
Niestety nie wszystkich znam nazwy,jak ktoś zna,to proszę o pomoc
1. Może to Black Stocking ???
rdzawy też ładnie wygląda

2.

3.SPC SEA SHELL ???

4.To chyba Jan Paweł albo Anzac

5.

6.

7.

8.liliowiec Canadian Border Patrol lub Daring Deception

9.