Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- Mariolcia1962
- 1000p
- Od: 25 wrz 2013, o 18:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Małgosiu jak zawsze jak zaglądam do Twojego ogrodu , to humorek mam od razu lepszy , ilość doniczek mnie powaliła 

Mój ogród na wsi
Pozdrawiam Mariola
Pozdrawiam Mariola
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Małgosiu
Przepiękne fotki,piękne kwitnienia

Przepiękne fotki,piękne kwitnienia

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu,dziękuję.
Mariola,powiem ci,że ilość doniczek też mnie wczoraj powaliła jak je przeliczyłam.Byłam święcie przekonana,ze mam dużo mniej niż w ubiegłym roku,a mam ich ......120 sztuk.Myślę,że to dlatego,ze początek sezonu i biegam jeszcze jak pszczółka,ale za miesiąc będę chodzić już jak żółw.
Mariola,powiem ci,że ilość doniczek też mnie wczoraj powaliła jak je przeliczyłam.Byłam święcie przekonana,ze mam dużo mniej niż w ubiegłym roku,a mam ich ......120 sztuk.Myślę,że to dlatego,ze początek sezonu i biegam jeszcze jak pszczółka,ale za miesiąc będę chodzić już jak żółw.
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
O matko 120 doniczek
trzeba się nachodzić
0 Ja mam pewnie ze 200 pustych ale bez żartów podziwiam bo ja czasu ich podlać bym nie miała.Moje begonie w ogóle w tym roku nie wyszły więc ubyło mi a ograniczyłam do minimum i mam malutko co mogłam to w ziemie wysadziłam donic ze 20 pelaśki i trochę innych .Sezonowe myślałam wczoraj kupić w obi byliśmy godzinkę ale ceny były bardzo nie ciekawe .Moja połówka stwierdził ,że woli zawieść mnie do Kobrzyńca do szkółki bo tu nosem kręciłam .Jedynie magnolie były w świetnej cenie 60 złoty takie 150 cm ale nie mieliśmy jak zabrać to się nie skusiłam a pozostałe drogie.Fajnie ,że wyprawa wam się udała. 

- Ketmia
- Od: 23 cze 2006, o 10:57
Małgosiu, przepięknie u Ciebie. Chciałabym żeby u mnie kwitła choć połowa tego co Ciebie. A powiedz, jak Twoje gazanie siane do gruntu? Jestem bardzo ciekawa.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
120 donic
ja mam tylko parę i już mnie drażni ,że muszę latać z konewką .Małgosiu co jest na tej fotce http://i62.tinypic.com/6o375u.jpg .Fajnie ,ze możesz ująć trawnika to i zakupy lepiej sie robi .U mnie juz nie ma czego ubierać 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Małgosiu zakupy piękne....hosty te co kupiłaś mam , S&S jest wspaniała , szybko się rozrasta , ja mam już 2 wielkie kępy, i jedna nawet dziabnęłam dla mamuśki a , Elegance jest cudnie niebieska i będzie ogromna
Na Incrediball jest imponująca...jeszcze mi się marzy...muszę ją gdzieś dorwać...i to już będzie szlus ze wszystkim chyba
A wiesz moja Anabelle ,Wim's Red i Candlelight całe w pąkach
Co tam porabiasz...myśmy mieli super dzień nad jeziorem, aż do 17.30

Na Incrediball jest imponująca...jeszcze mi się marzy...muszę ją gdzieś dorwać...i to już będzie szlus ze wszystkim chyba

A wiesz moja Anabelle ,Wim's Red i Candlelight całe w pąkach

Co tam porabiasz...myśmy mieli super dzień nad jeziorem, aż do 17.30

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Gośka skoro masz tyle doniczek to chyba będziesz musiała taśmociąg zainstalować,żeby ich nie dźwigać
Zdjęcia z wyprawy śliczne ,a zakupy extra
Jeszcze trochę to sąsiadka z zazdrości zacznie kupować roślinki do swojego ogrodu 

- malgocha1960
Małgosiu wiem co to za harówka podlewać 120 doniczek, też w zeszłym roku miałam ponad 100, w tym roku wiele wysadziłam lub porozdawałam, ale jeszcze coś zostanie zobaczymy jesienią jak będę sprzątała ile mi pozostało, teraz nie chce mi się liczyć.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Małgosiu jak Cię znam to nie odmówisz sobie nowości co sezon, więc trawnik będzie coraz mniejszy
Jaka ekstra taczka!!!

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
Gosia , miało być mniej doniczek, trawnik nienaruszalny , no i co
Ja też kawał trawnika skasowałem , duża rabata cieniowa powstała i rozglądam się za nowym miejscem. 

- malgocha1960
Danusiu,chodzę i patrzę co da się wsadzić do ziemi z tych donic,ale nic mi nie przychodzi do głowy,bo nawet śniedek czy eukomis u mnie lepiej rośnie w doniczce niż w ziemi.To samo z kannami, w donicy idą w liście,a w ziemi mam zawsze mierne,chociaż z dwóch donic przesadziłam do ziemi.

Marysiu,taczkę kupiłam z wyprzedaży w biedronce.Czaiłam się na nią jak kosztowała 79 zł,potem przecenili na 50 zł,ale jak zobaczyłam cenę 32 zł to nie zastanawiałam się ani chwili.Co do silnej woli w roslinach to nie mam jej zupełnie.Wczoraj koleżanka kupiła mi w brico little lime za 20 zł,spojrzałam w kapownik i okazało się,ze w ubiegłym roku kupowałam już ją u Szmita,a najzabawniejsze jest,że obeszłam całą działkę i nie ma sladu.Nie wiem co się z nią stało,ale w takim buszu jak mam może okazać się ,że gdzieś zabunkrowałam ja i zobaczę dopiero jak zakwitnie.

Marysiu,taczkę kupiłam z wyprzedaży w biedronce.Czaiłam się na nią jak kosztowała 79 zł,potem przecenili na 50 zł,ale jak zobaczyłam cenę 32 zł to nie zastanawiałam się ani chwili.Co do silnej woli w roslinach to nie mam jej zupełnie.Wczoraj koleżanka kupiła mi w brico little lime za 20 zł,spojrzałam w kapownik i okazało się,ze w ubiegłym roku kupowałam już ją u Szmita,a najzabawniejsze jest,że obeszłam całą działkę i nie ma sladu.Nie wiem co się z nią stało,ale w takim buszu jak mam może okazać się ,że gdzieś zabunkrowałam ja i zobaczę dopiero jak zakwitnie.

- malgocha1960
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu po prostu brak mi słów na ilość donic które masz
i podziwiam i współczuję, bo nanosić się musisz konewek z wodą
...... u mnie z roku na rok mniej donic. Od zeszłego sezonu przerzuciłam się częściowo na drewniane skrzynie, bo przy takiej dużej ilości ziemi jaka w nich jest nie wysycha tak szybko
Widzę, że wiosna u Ciebie w tym roku bardzo pracowita , domek dostał nowe szaty, piękny okrągły plac z kostki.... jestem pod wrażeniem

Widzę, że wiosna u Ciebie w tym roku bardzo pracowita , domek dostał nowe szaty, piękny okrągły plac z kostki.... jestem pod wrażeniem