Jesień i zima u babci w ogródku -zapraszam:)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Jesień i zima u babci w ogródku -zapraszam:)

Post »

Gosiu-będziemy kombinować .Miłego tygodnia dla Ciebie :wit

Miłego poniedziałku
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Jadziu ,u Ciebie piękne energetyczne kolorki .Najbardziej kolorowe kwiaty ,jakich można zapragnąć w te paskudną zimę .Tez miałam sobie zamówić tej wiosny kilka dalii,ale już nie dam rady nic wcisnąć .Nawet sie zastanawiam ,gdzie wsadzę te ,co już mam ,a mam ich z 15 :lol: .
Jadzik ,a jak tam Twoje serduszko? Musisz bardzo dbać o siebie .Kwiatowa terapia ,to świetna kuracja na wszelkie choróbska ;:196
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Post »

Jadziu,czerwień mieczyków od razu stawia na nogi :D i nastraja optymizmem,miłego dnia :wit ;:3
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj Ewa co tu mam powiedzieć ,byle jak.Cały czas mam migotanie ,słabne .Działka to naprawde moja energia życiowa.Ale w tym roku chyba na rowerku nie dam już rady.Córka chodzi do pracy bardzo wcześnie o 5-6 rano to dla mnie za wczesnie na działke bo leki co gzodzina ,czy pół .Niw wiem jak to będzie.Chyba po pracy jak będzie wracać bedziemy jeżdzić ,ale znowu ona zmęczona ,bo się nachodzi w pracy :(
Ale starm sie nie mysleć ,będzie dobrze.
Ewunia- mam nadzieję ,że wnuki zdrowe,bo chyba córka Twoja niedawno urodziła dzieciatko.
Fajnie ,żw wróciłas ,tęskniłam za Tobą i Twoim ogrodem.Wpadaj do mnie kiedy masz ochote. ;:196 ;:196 :wit

Smirko- dziękuje też lubie mieczyki a zwłaszcza takie żywe kolory .Miłego poniedziałku. :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

Jadziu nie dobrze że zdrówko szwankuje :( Babcia mojego zięcia ma też bardzo chore serce i zawsze na rowerze,ale teraz już nie daje rady.Zakupiła sobie rower elektryczny gdzie nie ma konieczności pedałowania.Nie mam pojęcia jaki jest to koszt,ale jest to jakieś rozwiązanie. Życzę zdrówka i dobrego tygodnia
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Śliczne czarnuszki, uwielbiam je :D Teraz już się same sieją w różach, ja tylko przesadzam kępki, jeśli rosną za gęsto.
Mróz zelżał. -8 to bardzo mało, jeśli wziąć pod uwagę, że ostatnio było regularnie -20. Zaczął padać śnieg, trochę za późno, choć nie narzekam, trochę go spadło jeszcze przed mrozami.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gosiu słyszałam o nim,córki koleżanka takim jeżdzi latem do pracy.Fajna sprawa,ale ponoć dała 5tyś .
Córka chce mi kupić takie coś jak wózek inwalicki,ale na baterie :roll: Sąsiadka z bloku takim jeżdzi,ale ja sie boje ,raczej może nawet nie chce podać ,musze się mobilizować .Jak przyjdzie wiosna pojade na działke i energia wróci. :wit
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Witaj Jadziu :wit
Piękne mieczyki ,a czarnuszka śliczna miałam ją u siebie ,ale nie prezentowała się tak pięknie ;:138
masz też dużo ładnych dalii.Pozdrawiam ;:196
Pozdrawiam Alicja
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Alu na jesień zawsze mieczyki przbieram ,wybieram kilka największych i potem są jakie są.

Dalie-na wiosne segreguje,bo po zimie nie wszystko nadaje się .W tym roku zmieniem im lokum. :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Fraszka_1
1000p
1000p
Od: 16 cze 2013, o 15:41

Post »

Śliczne mieczyki :D
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Jadziu :wit :wit witam .
Pięknie zaczęłaś dzień - piękne zdjęcia , śliczne kwiaty , dają pałera ;:108
Mieczyk - ;:oj ach co za kolor ;:215
Miłego dnia i dużo zdrówka życzę ;:196
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Moje dalie ładnie się przechowują ale już kilka razy załatwiła ich wiosenna woda . teraz sadzę wyżej .. Lubię ich bo kwitną przez cały sezon ,natomiast mieczyki też sadzę ale dla córek tak mówi m mąż bo gdy przyjadą to zawsze wracają z ich bukietami .. Do wiosny nabierzesz siły i rower będzie treningem na twoje serce , pomalutku dojedziesz .. Ostatnio nawet w telewizji była o tym rozmowa że rower napowietrza wszystkie organy to i twoje serce dostanie energię .. Szkoda że nie pomaga na moją astmę mnie zalecają długie spacery , więc od wiosny będę spacerować po ogrodzie ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadziu najważniejsze to być dobrej myśli i wierzyć, że będzie dobrze, moje serducho też czasem szaleje, ale taka jego natura, nie chce inaczej, ja też zawsze na działeczce najlepiej się czuję, tam jestem zawsze zdrowa, jeszcze będą nas cieszyć nasze cudne kwiaty :wit
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tereniu,Nataszo-dziękuje ,ciepłego dnia. :D

Maniusika-Janko troszke trenuje w domu na stacionarnym :D Astma paskudna sprawa,nie wiem czy nie gorzej niż u mnie.

Iwonko-taka młoda jesteś i też chora.Ja nie wiem co bedzie z tymi młodymi ,wszyscy chorzy.A co dopiero z wnukami :?:
Zgadzam sie z Toba ,że na działce zdrowie wraca.Dziś miałam inne plany a tu niespodzianka ,byłam na działce :D Wszystko w lodzie lekko pokryte śniegiem.Nie udało nam sie dostać na posesje,ale chociaż takie fotki"
I niestety brak zasięgu ;:222
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witaj Jadziu, a to miła niespodzianka Cię spotkała. szkoda tylko że nie mogłaś dotrzeć do domku ale najważniejsze że byłaś i pewnie troszkę spokojniejsza jesteś. O zdjecia się nie martw przyjdzie ciepło, będą kwiatki to i zdjęć narobisz dużo.
Piękne mieczyki i dalie a kwiatki na drugim zjęciu też ładne tylko nie wiem co to jest.Bardzo ładna kępka. Zgadzam się że jak wiosna przyjdzie i będzie wiecej prac i spędzania czasu na dziełeczce to nabierzesz sił i energia wróci. Jadziu kochana życzę dużo zdrówka a ode mnie wielki buziak ;:cm , pozdrawiam
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”