Witaj
Aneczko...w rzeczy samej - zaraza - bo jak to nazwać ? -... opierać się długo raczej nie da ...na pokuszenie z każdej strony wodzą ...Piękne masz te róża ...powiedz , proszę - czy ta " Sister " jest wysoka i jak się u Ciebie sprawuje ? Podobnie i kremowo różowa ...Claire Renaissance cudna ...a biała - jak się zwie ?
Potrzeba mi takich , które rosną wysoko i usłane są kwiatami cały sezon - polecisz mi którąś ?
Serdeczności

...słońce operuje od rana ...ale jest ciepły wiatr - jak halny . Nie jest dobrze , że rośliny na taką pogodę dostają małpiego rozumu - zamiast spać - one w najlepsze szaleją . My - podobnie ...tylko czekamy , by już otwarto ulubione sklepy internetowe , przeliczamy , kombinujemy , gdzie zmieścić , co przesadzić ...a portfel chudnie z każdym zamówieniem ...No - jak się oprzeć , skoro tyle piękności wyciąga do nas ręce - obojętnym nie da się być i basta !
Mam przepiękną różę - napakowana , kwiaty średnicy 8 cm , różowe - zachowuje się , jak dzika ...pędami łazi niemożebnie ...a pachnie cudnie - upajająco - nikt nie wie co zacz

. Mam ją u siebie już ...

pewnie z 50 lat - sadzona przez moją Ciocię .