Moja rabatka2- perdii
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja rabatka2- perdii
Ja też omijam ogrodnicze ale kwiaty są nawet w Biedronce i to na samym wejściu , i jak ich nie wziąć za taka cenę .. Dobrze że sporo już mam to i mniej kupuję .
Na szczęście w mojej Biedronce już prawie nic nie ma. Czekam czy w tym roku będą rododendrony tak jak co roku.
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Gosieńko
tymi siewkami iglaków to mnie kompletnie zaskoczyłaś.
Masz sporo roślinek , będziesz miała co sadzić.
Pewnie pojedziesz zaraz na działkę i tam będziesz ciężko pracować.
Miłego dnia i dobrej słonecznej pogody na weekend.

Masz sporo roślinek , będziesz miała co sadzić.

Pewnie pojedziesz zaraz na działkę i tam będziesz ciężko pracować.

Miłego dnia i dobrej słonecznej pogody na weekend.

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale zasiewy
Zawstydziłas mnie...
ale ja będę mogła podziałać w tym temacie dopiero po niedzieli...

Zawstydziłas mnie...

- Zuzakoniarka
- 50p
- Od: 6 sie 2013, o 12:01
Słoneczko świeci ciepełko ja niestety w mieście. Jutro jadę do Warszawy na urodziny wnuczka.Więc weekend spędzę z wnuczkami. Ogród musi poczekać.
Krysiu tak jak pisałam niestety jestem w mieście.pierwszy krok do wykorzystania w końcu prawo jazdy zrobiłam bo namówiłam męża przy zakupie auta na automatyczną skrzynię. Może w końcu zacznę prowadzić po tylu latach
Ja wysiałam trzy szyszki bez wiary ze coś urośnie, a tu proszę niespodzianka.Całkowicie będą wyhodowywane przeze mnie
Ewuniu szybciutko nadrobisz.Wy pracujecie więcej w ogrodzie a ja robię zasiewy
Olu na balkonie mam słoneczko od rana do popołudnia.na noc zabieram maleństwa do domu. Robię tak co roku już od trzech czy czterech lat.Później jak już nie ma przymrozków to zostają na noc na balkonie.
Krysiu tak jak pisałam niestety jestem w mieście.pierwszy krok do wykorzystania w końcu prawo jazdy zrobiłam bo namówiłam męża przy zakupie auta na automatyczną skrzynię. Może w końcu zacznę prowadzić po tylu latach

Ja wysiałam trzy szyszki bez wiary ze coś urośnie, a tu proszę niespodzianka.Całkowicie będą wyhodowywane przeze mnie

Ewuniu szybciutko nadrobisz.Wy pracujecie więcej w ogrodzie a ja robię zasiewy

Olu na balkonie mam słoneczko od rana do popołudnia.na noc zabieram maleństwa do domu. Robię tak co roku już od trzech czy czterech lat.Później jak już nie ma przymrozków to zostają na noc na balkonie.
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Gosiu- ale masz siewek ,bedziesz mieć co jeść i co podziwiać
Hosty też piękne,zwłaszcz podobają mi się te z białymi wstawkami.Też mam taką od kilku lat ,ale nie znam nazw,bo jakoś nie przywiązuje do tego wagi.
Miłych prac w ogrodzie

Hosty też piękne,zwłaszcz podobają mi się te z białymi wstawkami.Też mam taką od kilku lat ,ale nie znam nazw,bo jakoś nie przywiązuje do tego wagi.
Miłych prac w ogrodzie

- misiaczekm
- Od: 31 paź 2009, o 19:32
Dziś wreszcie nie padało, a po południu wyszło słonko!! Temperatura ok. 14-17 st. C. Prawie bez wiatru....
- maniusika
U mnie też słonecznie i wreszcie można porządnie popracować .. Jeszcze mi zostało trochę kretowisk ,pewnie jutro jak nie będzie padać to ich zbiorę w taczkę i do szklarni pod siewy , bo nie mają chwastów ..
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Święte słowa pani sąsiadeczko .perdii pisze:Wyciągną to trudno.ważne że ładne i aby dobrze rosły.Nie chorowały i ślimaki je omijały szerokim łukiem
Zasiewy podziwiam i ciągle złoszczę się,że nie mam balkonu - wiosną wyjątkowo potrzebny ale cóż nie mam i dlatego sieję minimalne ilości.
Udanej imprezy "Babciu"

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
PERDII - mąż sprawił Ci piękny prezent 

- maniusika
Zazdroszczę nawet mąż zielono zakręcony a mnie tylko wymawiają że wydaję forsę na badyle .. Czekam jak Rh będą w biedronce lub na bazarze .. Miłych godzin spędzonych z wnukami , Moje pewnie w niedzielę będą te młodsze bo ze starszymi to już trudno się spotkać nawet jak jestem u nich w domu ..