Ogródek AGNESS cz.12

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bodzia3012
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz.12

Post »

Agnieszko dostałaś :roll:
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bożenko ;:196
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko, ale jesienny trawniczek...usłany liśćmi ;:131
Piękne astry i już kwitną, u mnie jeszcze w maluśkich pączkach. Czy te białe to niska odmiana?
Miłego dnia :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kasiu tak moje bielutkie astry są niskie, ja praktycznie mam same niskie odmiany, najwyższe dochodzące do 50 cm.
Liści coraz więcej spada, widoki coraz bardziej nostalgiczne, dziś jest mgła jak mleko.....a pajęczyny tak piekne w kroplach rosy, że nie mogę się napatrzeć :lol:
Tobie również miłego dnia ;:196
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

u ciebie liście, a u mnie jabłka spadają. Ostatnio zarobiłam w bańkę jak odchwaszczałam rabatkę :;230
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Agus,u ciebie jeszcze białe kwiaty na hortensjach,a ja swoimi w tym roku jestem jakos bardzo rozczarowana.Ciekawe co przyniesie przyszły rok,dostały teraz humus activ,wiosna poleje druga dawką,moze coś pomoże im.
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

Kiedy w moim glinianym ogródku będzie tak zapełnione ;:174 . Ot rozmarzyła sie kobita :;230
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Agness, masz białe marcinki ;:oj Jakie ładne. Moje fioletowe się rozłażą, za wysokie. A i tak jakoś marnie w tym roku, mimo że jeszcze dosadzałam. Chyba niecierpek je trochę zagłuszył. Ale już zlikwidowany to może jeszcze się pokażą z dobrej strony.

Piękne jesienne zdjęcia. Lubię Twoje fotografie, zawsze takie soczyste, czyste barwy ;:167
Awatar użytkownika
zwkwiat
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2011, o 09:30

Post »

Agnieszko, piękne widoki, jesiennie, sennie, uroczo, u nas jeszcze większość roślin w letniej szacie,
Ogród zwkwiat,cz.aktualnaSzydełko
"Nie starzeje się ten, kto nie ma ma to czasu." Benjamin Franklin
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Zdjęcia jak zpod ręki najlepszego fotografa ;:180 , wszystko w wyraźnych barwach i kształtach nieco przełamanych zakolami i krągłościami rabat. Liście podkreślają naturalność ogrodu. Nie robisz nic wbrew naturze, działasz w pełnej zgodzie z nią i to widać doskonale ;:138
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20

Post »

Witaj :wit
Agnieszko faktycznie jesień się zbliża i nie zatrzymamy tego procesu ale u Ciebie w ogrodzie to na plus wychodzi bo nawet te leżące liście nie przeszkadzają tylko dodają uroku! Oby tak słoneczna i ciepła jesień będzie jak ostatnie dni byśmy mogli się nacieszyć jesiennymi barwami.
W Twoim ogrodzie każda pora roku pięknie się prezentuje i tego Ci ciut zazdroszczę :wink:
Pozdrawiam cieplutko ;:196
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

witaj Agnieszko jesień już widać chyba we wszystkich ogrodach u mnie też.
Ogromną hortensję masz, ile lat u Ciebie rośnie ?
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32

Post »

Agniesiu w Twoim ogrodzie jeszcze piękne widoki i gdyby nie listki na trawniku, to jesieni nie widać.
Ja bardzo lubię tą porę roku w ogrodzie. Samotny pełny zimowit okazale się prezentuje na rabacie, moje pełne wszystkie zmarzły tej zimy.
Fajne fotki wstawiłaś z wycieczki do lasu. ;:138
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu niezbyt przyjemny taki cios jabłkiem z zaskoczenia ....ale takie prawa natury i skutki przyciągania ziemskiego :wink: :lol:

Małgoś ja hortensjami jestem zachwycona, cała masa ogromnych kwiatów i naprawdę duże krzewy . U mnie większośc już przebarwiona na różowo, jedynie Phantom jeszcze bielutka...

Ilonko szybciej niż się spodziewasz....naprawdę :D

Jolu dziękuję za miłe słowa, cieszę się, ze fotki podobają ci się ;:196
U mnie zbyt ciasno na te rozłażące się marcinki, musiałam się ich pozbyc, teraz mam tylko te niższe krzaczaste, które rosną w ślicznych zwartych kępach :D Mam ich kilka kolorków, niektóre już ładne krzaczki, inne jeszcze maluszki, ale pomalutku się rozrosną :D

Zosiu oj tak, coraz więcej listków leży na trawniku, ja ich nie zgrabiam, bo bardzo lubię taki widok, ale na sobotę szykuje sie koszenie trawnika, wiec pójdą na przemiał :lol:

Marzenko bardzo miła jesteś, dziękuję ;:196 Naprawdę ciesze się, ze fotki podobają się :D
Cieszę się, ze tak odbierasz mój ogród, bo właśnie na takim efekcie mi zależy....chcę żeby było naturalnie , zielono i buszowato, w takim otoczeniu najlepiej się czuję :D

Kasiu ;:196 Dziękuję ci za miłe słowa, zazdrościc nie masz czego, bo masz przepiękny duży ogród....to ja Ci zazdroszczę 8-) :lol:
Wiesz ja te liście na trawie bardzo lubię :roll: :lol: uwielbiam takie typowo jesienne widoki :D Dziś jest taki cudowny cieplutki, słoneczny dzień, bardzo bym chciała, żeby było jeszcze tak długo, ale i żeby trochę padało, susza jest okrutna, ciągle trzeba ogród podlewac.....a i to nie to samo co porządny deszcz....
Ja również bardzo Ciebie pozdrawiam.....i tak sobie myślę, może byś mnie odwiedziła???

Geniu moje hortensje mają 3 rok. Ta na fotkach to Phantom, to wspaniała odmiana, największym krzaczorem jest Limelight, to prawdziwy olbrzym, ale i piękna niesamowicie, moja ulubiona :D

Tajeczko dziękuję ;:196 Ja również uwielbiam jesienne widoki, wtedy wszystko jest skąpane w moich ukochanych płomiennych kolorach, chłonę to wszystko wszystkimi zmysłami :D Troszkę mi żal, bo nie zadbałam odpowiednio w tym roku o chryzantemy, a to moje ukochane jesienne kwiaty.....nie pouszczykiwałam wiosną i są takie nieładne, rzadkie, wysokie, wykładające się, najpiękniej wyglądają takie gęste kuliste krzaczki a u mnie rozpierzeńce, ale trudno.....w przyszłym roku muszę tego dopilnowac....

Ogródek skąpany w słońcu, aż nie chce się z niego wychodzic :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
April