zuzola11 Wiosna w pełni z przelotnymi opadami.

No właśnie nie wiem co to za szkodniki , nigdy nie było takich problemów. Ale zapewne tak.
wiolamanka A to za sprawą moje arsenału narzędzi. Kilka-naście razy w te i we wte robi swoje.
gracha Tego było mi potrzeba.

Na takie widoczki się czekało. Cały dzień roboty sfinansowany pięknym widokiem.
becia123 Już na całego.

Teraz tylko siać.
e-babcia Może nie będzie tak źle , za to Ty uważaj na siebie. Mówią na mnie, że jestem ułożony i uporządkowany to może stąd te grządki.

Bardzo chętnie pomogę , lubię pomagać. W takim razie jestem pełen optymizmu dla niej. Ja również dziękuję za wizytę , już niedługo coraz piękniejsze widoczki.
jolcia1212 Jak się to lubi to się wkłada w to dużo serca i chyba każdy ogrodnik o tym wie.
Darmokot Dziękuję.

Mi tez liście kojarzą się z jakimś kwiatkiem , ale nie wiem. Ja niestety kota nie mam , piesek czuwa.

Owocnej pracy.
perdii Każdy już tęsknił za tymi widokami i pracami.
semper Dziękuję.
sweety Oczywiście, że sam.

U nas tylko ja się tym interesuję, czasem mama albo tato coś kupią na targu i na tym się kończy , czasem dziadzio mi pomaga w cięższy pracach , ale głownie sam. Dziękuję za miłe słowa.
Rewi Ładny mieliśmy widoczek pod koniec pracowitego dnia.
majar Na malinki zaprasza w sezonie.

Dziękuję za wizytę.
bwoj54 Dziękuję Ci za słowa uznania.

Wyglądu i kolorku. Dużo
ewamaj66 Dziękuje bardzo za identyfikację i informację.
korzo_m Może się jakoś wyrobię , przez tę późną wiosnę. Tych zakwasów trzeba się jakoś pozbyć.
Teraz moje pytania. Kiedy sieje się zborze (owies, żyto, jęczmień) i len? Kiedy zaczynacie wysiewy kwiatowe i warzywne oraz pikowanie?