Aguś - Multi Blue zdecydowanie to mój ulubiony powojnik, jak dla mnie bardzo dekoracyjny, kwitnie długo, zdrowy,
Krysiu - KaRo hortensja drzewiasta jest naprawdę nie wymagająca, wystarczy jej grudka ziemi i już puszcza korzenie, równie pięknie idzie w górę, przyznam się nie doceniałam jej,
Krysiu - Ignis w tym roku piwonie drzewiaste dały popis a zapowiadało się marnie,
Jeśli roślina przez 2-3 lata nie rośnie, może nie odpowiada jej miejsce, może posadz ją gdzie indziej i nieco głębiej, niż dotąd rosła. Piwonia ta nie lubi towarzystwa krzewów, taka egoistka.
Jadziu Baron szaleje, już trzeba dać mu podpórki a Reksiu to taki "uczony" lubi uciekać do biblioteki mówimy czytelnik
Ta azalia żarówiasta to prezent w ub.roku na Dzień Matki, od serca kwitnie zabójczo
Aniu Lizus dostał głaski

czekam na ten raj oby tylko pogoda dopisała,
Grażynko to część liliowców ale mam zamiar zrobić drugi rząd aby były w jednym miejscu no i dać im przyzwoity płotek aby M nie kosił co popadnie, a może tak 220 volt

ciekawe czy skosi
Misiunie przeczę piwonia przepiękna, chociaż ona mi się udała, róże niech już zakwitną
trochę ogródka
trzeba już nakarmić te stworki
Ostrogowiec
nie umiem strzelać fotek bo i aparat nie taki, ale na mojej sośnie ptaszki maja gniazdo nie wiem czy akurat ten