30 - metrowe maleństwo

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: 30 - metrowe maleństwo

Post »

O kurczak! To muszę w chacie posprzątać :;230
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Bożenko proszę ;:180 a porządek na pewno masz ...czekam ;:65
bozunia
1000p
1000p

Post »

Aguś, coś tam upstrykam dla Ciebie :wink: Jakieś detale przynajmniej :wink:
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się ;:196
bozunia
1000p
1000p

Post »

Agnieszko, zgodnie z obietnicą specjalnie dla Ciebie kilka odsłon mojego folkowego światka ;:196 Z góry przepraszam za duże zdjęcia, ale fotosik nie chce ładować zdjęć i musiałam inaczej;)

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Bożka, piękne te ludowe motywy! I pomyśleć, że tak się skupiłam na zwiedzaniu maleństwa w czasie odwiedzin, że te wszystkie urocze detale umknęły mojej uwadze ;:131
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no mi też ;:oj jejku są przecuuudne! ;:oj
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

jestem pod ogromnym wrażeniem ;:oj ,,,pięknie nie tylko,że ludowe motywy,,,ale stylowo,,, wszystko misternie dobrane ;:180
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję za ujawnienie domowego zacisza....jak się cieszę że mogłam poznać twój domek w motywie new folk....naprawdę misternie dobrane szczegóły tworzą piękną estetyczną całość. Jestem po ogromnym wrażeniem ;:180 jak to dobrze że każdy z Nas ma inny gust, dzięki temu mogę podziwiać różne style wnętrz. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję ;:180
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
bozunia
1000p
1000p

Post »

Kasiu, Martuś nic straconego, będzie jeszcze okazja do obejrzenia detali :wink: Poza tym aparat widzi więcej niż ludzkie oko :wink: Też wielu rzeczy nie zauważam, dopiero na zdjęciu doznaję olśnienia :;230

Aniu dziękuję za dobrą opinię o moich domowych pieleszach ;:196 Staram się już poprzestać na tym folkowym ozdabianiu, żeby nie było przesytu :wink:

Agnieszko dzięki Tobie pościerałam dzisiaj kurze :;230 Ja tak mam, że jak napatrzę się na inne wnętrza czy ogrody, to chciałabym mieć zaraz tak samo u siebie :wink: Bardzo podoba mi się styl prowansalski, innym razem skandynawski... Po czasie "optyka siada" i własne kąty się nudzą. A folk zawsze mi się podobał i dobrze czuję się w jego otoczeniu. Nie zmienia to faktu, że podobają mi się inne różne wnętrza i style :wink: Cieszę się, że ci się podobało u mnie ;:196
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Bożenko, podziwiam Cie za gust i poczucie smaku, wszystko co robisz jest dokładnie przemyślane i skomponowane w każdym szczególe za równo w ogrodzie jak i w domu, fakt każdy ma inny gust i styl, ale to nie znaczy, że inny nie może się podobać, naprawdę ślicznie ;:63
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Patrząc na Twoje folkowe wnętrza mam przed oczyma taki obraz , z lat młodości . Cepelia , wyroby rękodzielnicze i śliczne laleczki na półkach w strojach ludowych . Tak mi się podobały , że kilka kupiłam ...ale już są za granicą ...we Francji ...podarowałam Cioci , gdy odwiedziła nas w latach 70 -tych .
Ujmujące wnętrza ...a wiesz , że one odzwierciedlają / odsłaniają duszę właściciela ? Masz wyczucie smaku i poczucie piękna ...stąd i zamiłowanie do ciepłych klimatów folk . Dywan , firany , zasłony , poduchy ...etc...nadają wnętrzom nie tylko koloru , ale i otulają swym ciepłem , jakie z nich emanuje ...stonowane barwy ...wyraziste wzory . Ujęła mnie porcelana we wzorze kaszubskim ...śliczna ..
Pozdrawiam cieplutko ... :wit
Bożenko hipeastra zazwyczaj u mitiusa kupione zgadzały się odmianami ...kibicuję - podobnie jak i Ewie - Twoim hipeastrom w błogosławionym stanie ... ;:oj :roll: ...będzie się działo ...
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ale czadowe te dodatki. Jak zobaczyłam obrazek na ścianie, to mi się od razu skojarzyła woda sodowa, którą kiedyś sprzedawali, nazywała się Mazowszanka ;:167
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Bardzo mi się podoba półka na książki. ;:138 Przydałaby mi się taka. :wink:
bozunia
1000p
1000p

Post »

Ilonko dziękuję za pochwały i miłe słowa ;:196 To nie jest tak, że siadam i planuję cokolwiek, żeby miało ręce i nogi :wink: Jestem z natury bardzo chaotyczna, więc wiele rzeczy pojawia się u mnie pod wpływem impulsu :wink: Oczywiście staram się być konsekwentna w wyborze np. dodatków, ale często są to przypadkowe rzeczy... Po prostu coś mi się spodobało :wink: Tak to działa :wink:

Jagódko, ja pamiętam, że jak byłam dzieckiem to płakałam pod Cepelią w Krakowie, żeby mama kupiła mi strój krakowski. Chciałam w nim chodzić do przedszkola :;230 Od zawsze zachwyca mnie folklor (nie tylko stroje, ale również obyczaje, muzyka itp.) i mimo, że wielu ludzi uważa, że to kiczowate i prymitywne, ja widzę to jako bardzo wartościowe.
Moja mama tańczyła kiedyś w zespole Śląsk, ja miałam mały epizod z Mazowszem... To nie przemija, po prostu się w tym wychowałam i to lubię :wink:
Też mam hippeastra od mitiusa, na razie jedna cebula się nie zgadza... A Emanuelle jakaś bladziuchna...jakby to nie to było ;:131

Magda fajnie, że Ci się podoba ;:196 Jakiś czas temu był trendy taki folk, ja mam tak od zawsze :wink: Dobre skojarzenie z Mazowszanką ;:333

Krystian zawsze miałam problem z ulokowaniem książek, nie miały swojego miejsca. Teraz znów mam ten problem, bo ciągle mam ich za dużo, a regał nie jest z gumy :wink: Chyba zafunduję sobie czytnik e -booków, tam można upchać więcej książek :wink: Ale to już nie to samo co zapach papieru i farby drukarskiej...

Dzisiaj nas dosłownie zasypało ;:145 Zima wróciła... Wczoraj udało mi się pstryknąć kilka zdjęć w ogródku, takich podnoszących na duchu, zero śniegu, budzące się życie... a dziś to wszystko zawiane i zasypane... Najbardziej przerażają mnie te pąki na hortensjach i powojnikach... Nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

a w domowym zaciszu kwitnie wdzięcznie Rio Negro
Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”