Grażynko pomysł z berberyskami jest świetny....ja niestety nie mam możliwości zakupu takich jakie bym chciała, u mnie nie ma, a przez internet nie bardzo chcę....muszę poczekać z tym do przyszłego roku, może uda mi sie gdzieś podjechać i o jakąś szkółkę zahaczyć
Bodziszków mam kilka różnych, te , które widać na skalniaczku kwitną na biało i różowo, nazw niestety nie znam....zaraz pokażę w pełni kwitnienia
Danusiu jak zawsze jesteś bardzo miła, dziękuję

Aż głupio się czuję słysząc takie słowa, bo mój ogródek jest taki zwyczajny....trochę bałaganiarski, trochę buszowaty, trochę rozczochrany....ale mój ukochany
Moniś kochana cieszę się bardzo , ze się odezwałaś, to znak, że czujesz się troszkę lepiej, że zdrowiejesz...życzę ci tego z całego serca

........i dziękuję za miłe słowa
Ryśku berberyski prześliczne, super zakup

......już dosłownie nie mogę doczekać się wiosny, żeby zaprosić takie piękności do mojego ogródka

U mnie wybór bardzo słaby, żeby kupić muszę wypuścić sie do dalszych szkółek, a z tym u mnie trochę problem
Dziś znów cudny jesienny dzień, słoneczko pięknie świeci....aż radośnie na duszy.....a ogród wreszcie az płonie od barw