Jaki cudowny , biały krzaczorek rośnie
Zielone parapety Maribat... cz.4.
- kociara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 mar 2011, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielone parapety Maribat... cz.4.
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
-
Magic83
- 1000p

- Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Mnie takie białaski najbardziej się podobają

Iwonko piszesz o artystycznym wydaniu..
no przyznam, że nie przyłożyłam się ani, ani
Fotki były.. na szybko, a to chyba jednak słoneczko zrobiło swoje
Fiołeczki.. po ostatnich.. obraziłam się trochę na nie, ale nie na długo, zaraz mi przejdzie mam nadzieję
Kopać leżącego.. zasłonę? No to musiał by być widok
Cały zeszły tydzień przymierzałam się do tego dzieła, ale.. ukończyłam i jestem troszkę z siebie dumna
Kasiu .. a wiesz , że miałam myśl by tą fotkę uczynić zagadką? Z pewnością ktoś rozpozna..
Brakuje nam tego słonka, jak świeżych bułeczek. Agusiu kuleczki , o które pytasz.. wyprodukowałam z .. listeczków
marzy mi się taki śliczny gąszczyk
Krysiu w zasadzie nie mam problemu z albinoskami na aichrysonie. Przyznam tylko, że nie udało mi się ukorzenić takiej właśnie szczepki, ale to raczej normalne. Zielono wybarwione nigdy nie stwarzają problemu
Magduś i ja bardzo lubię te bieluśkie przyrosty- wyglądają wówczas jakby kwitły ..
Gosiu dziękuję
mam ci ja trochę tego ziela, na każdy sezon. A że teraz kłujaczki/prawie wszystkie śpią/ sukulenty wiodą prym na południowym parapetku :P
Fiołeczki.. po ostatnich.. obraziłam się trochę na nie, ale nie na długo, zaraz mi przejdzie mam nadzieję
Kasiu .. a wiesz , że miałam myśl by tą fotkę uczynić zagadką? Z pewnością ktoś rozpozna..
Brakuje nam tego słonka, jak świeżych bułeczek. Agusiu kuleczki , o które pytasz.. wyprodukowałam z .. listeczków
Krysiu w zasadzie nie mam problemu z albinoskami na aichrysonie. Przyznam tylko, że nie udało mi się ukorzenić takiej właśnie szczepki, ale to raczej normalne. Zielono wybarwione nigdy nie stwarzają problemu
Magduś i ja bardzo lubię te bieluśkie przyrosty- wyglądają wówczas jakby kwitły ..
Gosiu dziękuję
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Martuś ...trochę
to chyba mało powiedziane
Pokazuj, pokazuj te swoje śliczności 
-
Lidka lmw
- 1000p

- Od: 23 sie 2011, o 13:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zgadzam się z Gosią Ty pokazuj my będziemy oglądać

Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Martuś zacznę od zagadki. Na moje oko to kwiatostan Eszewerii.
Zresztą u mnie moja-Twoja Eszewerka też zamierza kwitnąć.
Wkrótce zrobię jej
Sukulenciki wszystkie cudne i pięknie wyglądają w słoneczku
Ta Eszewerka z drugiego zdjęcia to ta ode mnie już Ci tak pięknie urosła
Zresztą u mnie moja-Twoja Eszewerka też zamierza kwitnąć.
Sukulenciki wszystkie cudne i pięknie wyglądają w słoneczku
Ta Eszewerka z drugiego zdjęcia to ta ode mnie już Ci tak pięknie urosła

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Tak Eluś
To Twoja eszewerka, na fotkach tego raczej nie widać,ale praktycznie podwoiła swoją wielkość
Ale.. ale.. nie rozpoznałaś jeszcze jednej swojej pięknotki
Ale.. ale.. nie rozpoznałaś jeszcze jednej swojej pięknotki

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Coś mi mówi, że masz na myśli kłujaczka.maribat pisze: Ale.. ale.. nie rozpoznałaś jeszcze jednej swojej pięknotki
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Odrobina słońca na parapecie... cudowna. Liście, aż "kwiczały" z radości, tak "buzie" w stronę promieni kierowały...
- Chrapka

- Od: 21 cze 2011, o 00:01
Piękniutko tam u Ciebie... i rzeczywiście-słonko robi swoje... a ten Aichryson...? Po nocach będzie mi się śnił... 
- rapunzel

- Od: 26 lip 2011, o 18:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uff, na szczęście elcia zidentyfikowała ten kwiatostan eszewerii, bo i mnie on szczególnie przypadł do gustu z racji trochę nieziemskiego wyglądu.
maribat, o takich roślinkach jak twoje mogę tylko pomarzyć ze względy na brak słońca, ale u ciebie wyglądają zjawiskowo, a zwłaszcza ten kwiatostan eszewerii, jak już pisałam.
maribat, o takich roślinkach jak twoje mogę tylko pomarzyć ze względy na brak słońca, ale u ciebie wyglądają zjawiskowo, a zwłaszcza ten kwiatostan eszewerii, jak już pisałam.
Marcik a dlaczego na kolczastym parapecie masz aż 4 kwiatki radary? Szczególnie w nich gustujesz, czy sama nie wiesz czemu tak zaistniało
.
Ja mam jednego. podniosłam ukorzeniony kawałek, który leżał pod kwiatami w Biedronce.Pokazałam go kasjerce, bo bałam się ,że kamery mnie namierzą i zostanę później przeszukana
.
Pozdrawiam cieplutko.
Ja mam jednego. podniosłam ukorzeniony kawałek, który leżał pod kwiatami w Biedronce.Pokazałam go kasjerce, bo bałam się ,że kamery mnie namierzą i zostanę później przeszukana
Pozdrawiam cieplutko.
Tesiu
no nie lada zagwozdkę mi dałaś
4 radary? no to chyba tylko o gruboszki Ci chodzi, hę? A dlaczego tyle? To był gęsty bie..wy gąszcz, ja je rozsadziłam, pozwolę rosnąć na bujne drzewa
chciałabym się dochować ładnych, zdrowych, potraktowanych przez jakby wiatr okazów- coś może na bonsai ?
Eluś, no masz rację, w kaktusim ogródku jest Twój kłujaczek, fotel teściowej, pięknie urósł
ale ja pokazałam też Twoją crassulke na 8 foto
Basiu, Justynko.. macie rację, fotki słoneczne najlepsze
Jagódko ja już kiedyś pokazywałam szaleństwo kwitnącej eszewerii, ale nie podam Ci odsyłacza, bo mam nadzieję, że niedługo na bieżąco będziemy podziwiać jej piękne kwiatostany
4 radary? no to chyba tylko o gruboszki Ci chodzi, hę? A dlaczego tyle? To był gęsty bie..wy gąszcz, ja je rozsadziłam, pozwolę rosnąć na bujne drzewa
Eluś, no masz rację, w kaktusim ogródku jest Twój kłujaczek, fotel teściowej, pięknie urósł
Basiu, Justynko.. macie rację, fotki słoneczne najlepsze
Jagódko ja już kiedyś pokazywałam szaleństwo kwitnącej eszewerii, ale nie podam Ci odsyłacza, bo mam nadzieję, że niedługo na bieżąco będziemy podziwiać jej piękne kwiatostany
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Nie wiem co piękniej wygląda fiołeczek, paprotki czy sucholubny parapet więc chwalę wszystkie po kolei. Ślicznie wyglądają.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki