Dziękuję Asiucyganka77 pisze:Marysiu, pięknie wszystko urządziłaś. A skalniak i te buty pierwsza klasa.

Dziękuję Asiucyganka77 pisze:Marysiu, pięknie wszystko urządziłaś. A skalniak i te buty pierwsza klasa.
Witaj Amelioameliar pisze:Witam się i ja z rewizytą![]()
jestem pod ogromnym wrażeniem i pełna podziwu!
Jesteś Kobitko teraz moim guru!
Mam nadzieję, że osiągnę równie piękne efekty na swoim "ściernisku"
gracha pisze:Marysiu Twoja 15 na 6![]()
![]()
widziałam w realu,szkoda że nie zastałam właścicielki
Witaj MałgosiuPEPSI pisze:Marysiu, Twój omieg ma już pączki. A zdradź co to jest na 4 - tym zdjęciu?? Też takie coś mi wyszło z ziemi, zapomniałam co to tam rosło
PEPSI pisze:To ja mam serduszkę.Wow. Moja koleżanka coś mi tam wtykała na jesieni, widocznie to jest własnie to.
Witaj DorotkoDTJ_1 pisze:U mnie omieg na takim samym etapie, żonkile w pąkach. Marysiu witaj, pięknie u Ciebie posprzątane , mojemu warzywniakowi dopiero przywracam świetność- na jesieni nawet nie miałam czasu liści z niego zgrabić, był tylko przekopany z obornikiem w skibie a teraz dopiero będę porządkować, już część zaczęta. Skalniaczek gdzieś Ci uciekanóg dostał? fajny pomysł,- a bocianów nie ma , jak to moja mama powiada na Zwiastowanie bocian na gnieździe stanie
takie tam .... a może i stanie
Mówisz że u mnie szybciej przyszła wiosna ? ja widziałam na własne oczydorkow0 pisze:Witaj Marysiu...![]()
Szybciej wiosna u Ciebie rozkwita, pięknie już widać rosnące i kwitnące cuda...![]()
Serdeczności zostawiam i dobrych dni Ci życzę...