Chrapkowe doniczki :)

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
meandrzejew
500p
500p
Od: 28 sie 2011, o 08:27
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Chrapkowe doniczki :)

Post »

Lidziu, ale ty duża jesteś. Tobie łatwiej, gorzej ze mną (1,60 w kapeluszu), to nawet do parapetu nie dosięgnę i muszę przystawiać sobie taboret :;230
Kwiatowy: cz 1 i cz 2 oraz warzywny świat Moniki.

Sprzedam/wymienię/poszukuję... rośliny
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:;230 :;230 A później mój M mówi, że mam opluty jakoś monitor :;230 :;230 :;230
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

8-) Ja to bym nawet chciała Lidzię zobaczyć jak się do mnie wdrapuje na X piętro :shock: :;230 :;230
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

To by był widok :D Albo jak na miotle lata przez środek miasta Obrazek
Awatar użytkownika
kociara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 mar 2011, o 21:37

Post »

Basiu - no i też mam zamiokulkasa (malutki jest) do reanimacji . Swego wydałam , jak napisałam
wcześniej - siostrze dałam na imieniny (Barbara jej jest ;:108 ) . Kupiłam dziś przelaną , małą
sierotę w moim O.I - wycięłam zgnite bulwy, przysypałam węglem drzewnym , przesuszyłam ,no
i posadzone do ziemi - zobaczymy jak się zachowa dalej . Ciekawa jestem , której z nas się uda,
ale powodzenia życzę nam obu . ;:196 ;:108
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

Magda błotniki musisz założyć :;230 !! Monika kurduplu to jak nic szpilki zakładaj albo taborecik ze sobą nosić musisz :;230 ! Gośka do Ciebie to jak nic po balkonach wlezę :;230 !! Kaśka a wiesz że latam :;230 ! ZOŁZY JEDNE NABIJAJĄ SIĘ :;230 !!!!!!!! A Baśka dalej drzwi zamknięte a i fotek ani widu ani słychu :twisted: Baśka natychmiast fotki żądam !!!!!!!!!!! :twisted: Toż na kiego grzyba ja się odzierałam co !!!!!!
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01

Post »

Alez się uśmiałam :;230 Lidka leci namiotle, potem utyka w mojej klapie dla psów /której nie mam/ Monika skacze do parapetu /pod wzgl wzrostu to możemy sobie rączki uścisnąć, ale jak juz zaznaczałam i zawsze czynić to bedę-małe jest piękne i wszędzie się zmieści :)/ a M Madzi wybałusza oczy bo komp znów zachlapany i ślina z monitora ocieka a wkrótce ślinowa powódż zalewa cały świat. W ślinowym poślizgu Lidka wyślizguje się z mojej klapy i na x pietro, ciemną nocą do Gośki się skrada, w masce ZORRO, coby pod osłona mroku wykraśc Jej małe co nieco.... O LOJTE!!! Ale ubaw. :;230
A tak na poważnie-wczoraj goście, więc kurnik trzeba było ogarnąć, a by piorunów Lidzia nie posyłałą pod moim adresem, już wlepiam fotoski.
Kociaro-ja również trzymam kciuki za oba Zameczki, choć jeśli się trafi jakaś cenowa okazja to zapewne nabędę jeszcze jednego :)

A więc Hojki Carnoski-w złotej doniczce Hoja Matka, która przyjechała do nas ubiegłej jesieni jako obdrapaniec, zaniedbany i z kilkumetrowymi pędami. Nożycami ciach-ciach i część do kubła, część do doniczek.

Obrazek

Obrazek

Potomka :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

U drugiej potomnej nic się nie zmieniło "od ostatniej fotki" więc nie będę się powtarzać :)

A to wspomniana niedawno Zroślicha-odprawiam nad nią czary coby dała radę się ukorzenić :)

Obrazek

Eszkowy wózek, który trafił do mnie wczoraj w spadku, jako "niechciany". Przygarnęłam, rzecz jasna :)

Obrazek

Bluszczyk, który dzielnie pracuje :)

Obrazek

Obrazek
Lidka lmw
1000p
1000p
Od: 23 sie 2011, o 13:47

Post »

:twisted: :twisted: a gdzie moje cudeńko !!!!!!! :twisted: OBIECAŁAŚ :twisted: ślicznotki pokazałaś !!! Carnosy aż kuszą pięknie Ci rosną bluszczyk ślicznie się puszcza oby tak dalej !!! A ten wózek chętnie sama bym przygarnęła !!!!!!!!!!!! Bo eszka to już mam !!!Baśka do diaska jak drzwi zamykasz to potem takie skutki !! Jak nic na leczenie po odzieranych kolan i łokci się do Ciebie zgłoszę :;230 A pacjentką upierdliwą będę ! :;230 :;230
Pozdrawiam Lidka Mój mały zielony raj część 1 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=47114" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=48489" onclick="window.open(this.href);return false;
część 3 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=49364" onclick="window.open(this.href);return false;
Magic83
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2011, o 14:34

Post »

:;230 :;230 :;230 Basiu, możesz książki pisać, albo lepiej scenariusze komedii :;230 :;230 :;230

Fotki piękne, zielone. ;:138 dla Carnosek i śliczniusi mały bluszczyk ;:167 .
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Xg-2
---
Od: 29 lis 2010, o 10:50

Post »

;:196 Gratuluję łapek do bluszczy a hojki śliczne. Musze chyba swoja nieszczęsną Carnoskę pociachać i nasadzić od nowa :roll:
Magikowa :D masz rację z tymi scenariuszami :;230 tak obrazowo opisała, że już kręcić filmiku nie trzeba :;230
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Oj, Kochane, toż to Wy same scenariusz ułożyłyście :) Ja to jedynie ubrałam w słowa :) Takie historie pisze tylko SAMO ŻYCIE :;230 z Lidzią w roli głównej, rzecz jasna :;230
Ja właśnie, Gosieńko pociachałam Carnoskę bo nie chciała rosnąć, tylko "starzała się" jakoś. Teraz te, które słonka dostały zaczęły puszczać wreszcie pędy z piękniutkimi, zdrowymi liśćmi.

Dziś trafił do mnie Bananowiec od EMA kolegi z pracy :) I znów na magicznej liście chciajstw zrobiło się jedno miejsce :) Lidziu, jeśli go ne uśmiercę, to na wiosnę zgłoszę się po coś innego :;230 A tą "bordówę" oczywiście obfocę wkrótce, ale u niej nic się nie zmieniło :)
;:196 dla Wszystkich :)
Xk-k
---
Od: 20 wrz 2011, o 16:54

Post »

Basieńko ale śliczne kwiatki i maja bardzo ładne domki a hojki to masz ;:167
Awatar użytkownika
meandrzejew
500p
500p

Post »

Basiu, ta duża hojka ma fajną drabinkę. O czymś podobnym myślałam kilka dni temu (i też w myślach oplotłam carnosą)

Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Masz na mysli tę bambusową drabinkę, czy zieloną, okrągłą? Podobno Hojki lepiej rosną wspinając się niż zwisając, więc postanowiłam zrobić to tak jak widać :)
Awatar użytkownika
meandrzejew
500p
500p

Post »

Zieloną okrągłą

-- 30 lis 2011, o 18:18 --

Zieloną okrągłą

Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”