Witam w ogrodzie u Aguniady

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady

Post »

i jeszcze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też dzisiaj nic nie zrobiłam, ale to nie z lenistwa, tylko przez pogodę. Mam nadzieje, że w końcu popada i oczyści się powietrze, a i kwiatki podleje...kosz bossski, ale pewnie to wiesz :D
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Awatar użytkownika
Tajka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2010, o 17:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguniu piękny kolor jodełki, taki niebieściutki.
Podziwiam kwiaty tarasowe w doniczkach, ale w takie upały trzeba ciagle pilnować podlewania, prawda?
Takich cudnych trawników, to chyba nawet w Angli nie mają. :)
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Fotki oczywiście super..

U mnie wczoraj wieczorem padało, także dosyć zlało ogród...
x-ag-a
---

Post »

Iwonko, u nas ubieglej nocy popadalo, ale w dzien i tak bylo duszno... trudno o pracę w ogrodzie, a mnie dodatkowo od rana czaszka dymi, że się tak kolokwialnie wyrażę :) ten kosz, a wlasciwie dwa, ubostwiam za kolory :) dziękuję!
Tajeczko, to świerk kłujący, ale tak się cudnie niebieści że nie mogę się oprzeć by to fotografować... co do podlewania, mam wrazenie że przy tej pogodzie jeden dzien zapomnienia o podlaniu i co wrazliwsze kwiaty tarasowe zwiędłyby na amen. Moj trawnik, kochana, daleki do idealu... Agnieszka-Agatka - to jest guru trawnikowe :) ale cieszę się, że i mój robi w miarę dobre wrażenie na zdjęciach :)
Aga - u nas też wczoraj padało... ciekawam czy dzisiejsze prognozy się sprawdzą...
merle
200p
200p
Od: 29 lis 2010, o 10:00

Post »

Agnieszko,

wpadłem, zdjęcia obejrzałem, a na jednym z nich niemal wimbledoński trawnik ;:224 - gratuluję
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Cudowny dom w fantasycznym otoczeniu i jeszcze mega wspaniała właścicielka Pozdraiam wieczornie ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Pięknie wygląda ta diabolo w kwiatach, muszę poczekać do przyszłego roku.
heliofitka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2010, o 11:02

Post »

Agusiu wpadłam jeszcze raz, aby tym razem sprawdzić, co też Twoim fotkom brakuje. Teraz zastanawiam się, czy pomyliłam wątki, czy też faktycznie twoja główka, dzisiaj jest nie ten tego ;:224 Zdjęcia robię kilkuletnim aparatem Sony. Jeżeli myślisz, że po każdym naciśnięciu guzika "wychodzi" mi super zdjęcie, to jesteś w ogromnym błędzie. Gdyby ten aparat był na kliszę, to już dawno poszłabym z torbami :lol: Proponuję na spokojnie obejrzeć swój wątek, a na końcu dojdziesz do wniosku...czego ja się czepiam ;:24 Dobrej nocki ;:196
Pozdrawiam Iwona
Domowe Ogród
Spis treści
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23

Post »

Jak zwykle rozmarzyłam się w Twoim ogrodzie pęcherznica widzę też już zakwitła :wink:
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
x-ag-a
---

Post »

Małgolinka, Gawronia - już leżycie pod brzózkami?? i to tak z rana z ;:136 Gawroniu, masz zdrowie :) ja jednak na razie przysiądę do Was na kocyk z kubkiem ;:40 piękny dzień się zapowiada! jeszcze tylko parę godzin i wolność :)

Joasiu - dziękuję za jak zwykle miłe słowa pod adresem mojego skromnego ogródka ;:196
Iwonko, dzięki za naprowadzenie na prostą w kwestii jakości zdjęć :) ja też je robię kilkuletnim Sony, i co prawda wychodzą mi coraz lepsze fotki, ale do Twoich mi daleko... muszę ćwiczyć :) swoją drogą, to faktycznie widzę plusy tego że aparaty nie są już na klisze, bo tyle ile 'prób' wędruje w koszu to tylko cyfrówka może unieść ;)
Małgosiu - Twoja pęcherznica zakwitnie na pewno, jeśli nie w tym to w następnym roku ;:196
Danusiu, kochana, ale mnie zawstydziłaś :oops: siedzę tu i rumienię się jak nastolatka! :)
Marcin - dzięki, że znowu wpadłeś... wimbledonski trawnik, powiadasz??? muszę to przeczytać mojemu M. to się trochę zdziwi :) muszę przejrzeć chwasty i zastanowić się, które zostawić skoro i tak ich nie widac ;)
Awatar użytkownika
Francesca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:16

Post »

Cześć, dosiadam się ;:40
Nie wiem, co Ty chcesz od swoich zdjęć ;). Zresztą Twój ogród jest taki, że kiedy patrzę na niego, to chciałabym natychmiast się tam przenieść i posiedzieć i jeśli zdjęcia to oddają, to nie może być z nimi źle ;:224 ;:108
To prawda, że cyfrówki są wybawieniem, ja często zmieniam kilka ustawień i robię kilka zdjęć tego samego kadru, plus kilka kadrów to czasami daje z dziesięć obrazków do wyboru :lol: . No i można obrobić... 8-) O ile mam czas, bo niekiedy zostawiam na chwilkę Frania (rok jeden miesięcy dwa), żeby zrobić jakieś "pilne" zdjęcia to szybko cykam ustawiając tylko balans bieli i biegiem do domu :;230 Wtedy wychodzi zdjęcie reporterskie a nie artystyczne :;230
Pozdrawiam - Agata :)
Mój ogród na mazowieckich piaskach część 1, część 2 - aktualna
x-ag-a
---

Post »

Bożenko, a masz wiciokrzew? bo jeżeli nie, to wypadałoby to zmienić... to takie wdzięczne pnącze! (pod warunkiem, ze nie w mszycach)... dziękuję za miłe słowo i częstuj się kawą :) po południu podam mrożoną z lodami ;)
Altiko, witaj w moich progach! my to się chyba jeszcze nie znamy, prawda? :)
Ewa, dziękuję - cieszę się, że Ci się u mnie podoba :) ale do dopracowania daleko, chociaż pracuję nad tym :)
o, u Agnieszki-Agatki na przykład - to jest dopiero jest inspiracyjny ogród :) Aga, ptaki śpiewają cudnie...
Francesko, ja chyba mam obsesję na punkcie jakości zdjęć, ale to wynika z tego że napatrzę się na zdjęcia co poniektórych forumowiczów i złoszczę się, że mnie takie nie wychodzą... w moim Sony chyba nawet nie ma balansu bieli! dziękuję za miłe słowo pod adresem ogródka ;:196
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Aguniu ;:196
To i ja pod brzózki :tan
Fotki piękne, nie wiem czemu narzekasz ;:14
Cudny ten Twój ogród, nie mogę się napatrzeć :!: :!: Kolory jednorocznych...moje :heja
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
Altika
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 13:05

Post »

Agunia, zajrzyj do mnie i pooglądaj. Zapraszam serdecznie ;:196
Zablokowany