Opowieść o moim miejscu ...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
elsi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2009, o 17:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Opowieść o moim miejscu ...

Post »

Aga, bawcie się dobrze, ja nie mogę być, długi weekend, więc i u mnie ludniej.
Płotek ładny i bardzo praktyczny, wiem coś o tym, jak będzie przydatny, bo mam też psa.
Tereska tak narzeka, więc już więcej nie będę mieć oporów przed sępieniem :lol: .
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pietrucha :wit witam...może nastepnym razem zobaczysz zdjecia...jak będziesz grzeczny :roll:
Tadziu jak przybędziesz to niedzielne zostanie ci zapomniane....hihii....fajnie że się spotkamy...no i powiem ci że u nas już dziś okukiwały kukułki więc do mnie z kasą w kieszeni przyjeżdżaj( ;:224 no niby nie wierzę w przesądy ale zawsze to jakaś dobra wróżba :wink: )
Fajeczko-witaj młody...a co ty możesz wiedzieć o szkodnikach na moim trawniczku ;:134 no dobra gdzieś tam kiedyś wspopmniałam, ale to było maleńkie kłamstewko dla M żeby uratować mała bezbronną różyczke ;:7
Elsi ja mam dwa takich stałych czworonogów ..hihi ...bo nie liczę tych sąsiadowych....ale potrafisą być utrapieniemnp. jeden to uwielbia znosic mi tulipany(albo raczej ich pączki ;:14 )ale poza tymi krótkimi spięciami miedzy nami to bardzo jest fajny ;:333 ...a gdzie tej Tereski szukać to lecę na sępy ;:218

dzisiaj doczyściłam oczko napuściłam nowej wody i ...czekam jutra :wit a pogoda dzisiaj byla cudna

Obrazek
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
beatann
500p
500p
Od: 18 wrz 2010, o 09:32
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Ja od rana czekam . :wit
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Ago chciałam Ci podziękować za cudownie spędzony czas w Twoim ogródeczku z przepięknym
modrzewiem na czele.... ;:196
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
MonaeS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2010, o 22:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Agnieszko miło mi być waszym gościem. Dziękuję za ciepłe i serdeczne przyjęcie, a szczególnie podziękuj mężowi, któty miał ciągły dyżur przy grilu.Pogodę też cudowną załatwilaś ;:215 .Jeszcze raz ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Kochani z wielką niecierpliwością czekam na relację ze spotkania ;:7
Awatar użytkownika
drewutnia
1000p
1000p
Od: 1 gru 2011, o 13:06

Post »

Fajnie u Ciebie!
Tylko chciałam obejrzeć pierwsze strony i mi się zdjęcia nie ukazują :(
ale to co zobaczyłam przekonało mnie zostaje tu na dłużej :D
fajeczka
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 9 mar 2012, o 11:13

Post »

Agnes, zdjęcia hmmm coś może wstawię
Ponieważ jest już późno umieszczę dziś tylko zbiorówkę - nie ma szans by wszyscy za pozowali, ale to świadczy o naprawdę przedniej zabawie
Obrazek
magda1975
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lip 2008, o 18:25

Post »

Niektóre twarze znajome. :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Aguś wielkie dzięki za mile przyjęcie, serdeczną atmosferę i gościnność.Milo było się spotkać po zimowej przerwie.
Ciurkadełko z dzbanka w rzeczywistości jeszcze piękniejsze i słyszalne. ;:180 ;:168
Awatar użytkownika
kamma
500p
500p
Od: 25 gru 2010, o 18:32

Post »

Było bardzo wesoło , super że mogłam być z Wami ;:162
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Agnieszko fajnie Was wszystkich widzieć, szkoda że ja musiałam tydzień wcześniej pojechać .Ale to może i dobrze bo nie dałabym dojść nikomu do słowa jak twierdzi Agnieszka :;230 .
Nie które twarze już znam :wit .
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oglądaliście film kiedy ktoś wraca do domu zaświeca światło (nieświadomy tego co się zaraz stanie) i NAGLE niespodziewanie wiele głosów śpiewa STO LAT ....ja właśnie to przeżyłam na spotkaniu....skąd oni wiedzieli???? :shock: dostałam piekny torcik na swoje "latka" ;:136 to niesamowita niespodzianka ;:4
spotkanie było cudowne, wesołe, zabawne i oczywiście bardzo ZIELONE pogoda jak latem, ludzi jak mrówków i wszyscy uśmiechnieci-a nawet dzieciaczki i pies ;:333 ...niesamowite takie chwile
było wielu moich znajomych a i poznałam nowych-witamy w gronie zielonozakręconych :wit
przyszłam wyśiskać jeszcze raz moich gosci ;:4 ;:196 i za roslinki i za pyszne ciacha(mniam-serniczek zrobił furorę, sezamowo-hałwowe zjedzone w oka mgnieniu, i budyniowy belikates mmmm był też pierniczek i oponki pochłaniane przez dzieci no i moje bułeczki z rodzynkami moczonymi w naleweczce...)mięs grillowych to chyba jeszcze tyle na raz nie widziałam aż brzuchy wywalało... ;:219 ....no i wszystko suto podlewane naleweczkami.... ;:180 ukłony w tę stronę wysyłam...JESTEŚCIE NIESAMOWICI
a co do zielonego....co tu dużo gadać sami zobaczcie-oto namiastka tego co było(część jeszcze wyjechała w bagażnikach :uszy )

Obrazek

a tu uwieczniłam jak mój M zaciekawił się "roślinnością"

Obrazek
a tu mama zachwyca się hojnością

Obrazek

a co dokładnie....napiszę później jak się pozbieram :oops:
M się kłania wszystkim i mówi ze jak będziemy planować coś takiego to następnym razem wybuduje grilla-bo ten to nie wytrzyma :;230 i już złapałam go za słowo ;:333
niestety ja zdjęć nie wkleję więcej ...no może jeszcze mam grupowe ...ja po prostu nie miałam kiedy złapać za aparat...a szkoda
może ma ktoś zdjęcie z Tortem to bardzo bym prosiła o wstawienie...na pamiątkę

Obrazek

a tu zakwitło juz dzisiaj...dla moich gosci, niestety nie doczekali sie kwiatka(moja Elizabet zawstydziła się tylu speców i dopiero dzisiaj pokazała swoje oblicze)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu bardzo się cieszę ze udało ci sie do mnie przyjechać-tattko wycałowany za pomoc...też pozdrawia i
MonaS ;:196 bardzo się cieszę że czułaś się u mnie tak swobodnie i zapraszam oczywiście ...M podziękowałam :oops:
Aguś relację zdam jak przyjedziesz ...fotek nie robiłam, nie miałam czasu była taka zabawa że nie myslałam o tym...sama widziisz, po prostu zielonozakręceni :D
drewutnia cieszę się że zostajesz ;:136 zaczyna sie cos dziać to będę wstawiała jakieś fotki na bierząco....witaj :wit
Fajeczko to może jeszcze kilka masz ciekawych ? Dzięki ;:196
Magdziu dla mnie już znajome wszystkie....a jakie szczęśliwe ;:136
Jolu malutkie ale daje... :;230 ...ja tez sie cieszę ze przyjechałaś i przyciagnełaś za sobą tyle uśmiechów ;:168 mam nadzieję że sie mną nie znaudzisz jak teraz ja do ciebie sie zwale...taka jestem ciekawa tego nowego zakątka...i z psinką bym się pobawiła
kamma ;:196 było oj było a ty byłaś duszą towarzystwa ;:333 dzięki i już będziesz wiedziała jak do mnie trafić-to podskoczymy kiedyś do Urszulina na targ
Gieniu nie wiem czy miałabyś siłę przebicia...każdy coś chciał mówić i każdy przywiózł mi jakieś rarytasiki-zielone ..i ...jadalne zabawa była przednia ;:333 a pogoda..uuu...

dziś cos pyknełam

Obrazek..Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek..Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś cieszę się bardzo, ze spotkani było tak udane i wspaniałe. Fotki super, tak miło Was wszystkich widzieć ;:196
Magnolia cudo ;:oj
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”