Pozdrawiam życząc pogody ducha
Storczyki Storczykowej cz. 4
- AnnaL
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Storczyki Storczykowej cz. 4
Jak każda młoda dziewczyna Duśka się obraziła, bo czasem mamy odmienne zdania na temat pielęgnacji naszych ulubieńców. Lubię tu zaglądać ale czasem droczenie się jest ponad moją cierpliwość.
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
- akwarybka
- 500p

- Od: 23 maja 2010, o 01:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dusiu, nie obrażaj się i daj mi dobry przykład, przecież jestem od Ciebie młodsza 
- Henrykbb
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Dusiu mam nadzieje, że na dniach wstawisz zdjęcia Niebieskiej Vandy no i kwitnących botaników i hybryd
Dusiu,no i co?! ;:96Na pewno zrobię fotki Vandzi gdy tylko kwiatuszek urośnie, na razie cięzko ją sfocić, bo nie chce ładnie wyjść...
- mis20
- 1000p

- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Dusiu trochę za długi ten Twój foch.
Kiedy będą nowe zdjęcia??? na pewno masz dużo nowych kwitnień.
Kiedy będą nowe zdjęcia??? na pewno masz dużo nowych kwitnień.
Wpis moderacji
Żeby nie ciągnąć w nieskończoność prośby i sztuczne aktywowanie wątku ,temat Storczykowej chwilowo zamykam.
Brak reakcji jest znamienny - wizyty autora są codziennie ,a dzisiejsza o 17,13 dała możliwość odczytania i odpisania
paru słów.To się nie stało.
Odblokowanie tematu nastąpi na wniosek autora/pw do moderatora/.W momencie, gdy zdecyduje sama Storczykowa o powrocie.
Uwazam,ze takie rozwiązanie jest właściwie dla sprawy.
moderator JOVANKA
Żeby nie ciągnąć w nieskończoność prośby i sztuczne aktywowanie wątku ,temat Storczykowej chwilowo zamykam.
Brak reakcji jest znamienny - wizyty autora są codziennie ,a dzisiejsza o 17,13 dała możliwość odczytania i odpisania
paru słów.To się nie stało.
Odblokowanie tematu nastąpi na wniosek autora/pw do moderatora/.W momencie, gdy zdecyduje sama Storczykowa o powrocie.
Uwazam,ze takie rozwiązanie jest właściwie dla sprawy.
moderator JOVANKA