Wanda - gratuluje dobrego głosu
Ja nie umiem śpiewać i wcale nie jest prawdą ,że" każdy śpiewać może ,
trochę lepiej lub trochę gorzej "
Bal sylwestrowy świetny ,nie ma to jak spotkania w gronie znajomych .
Wstawiłam u siebie zdjęcia pierwiosnków .
Możesz sobie wybrać
WANDO
Nic tylko zazdrościć. Jesteś w dużym gronie przyjaciół i to jest wspaniałe.
Obojętnie co by to nie było jak człowiek przebywa wśród przyjaciół, życie płynie
łatwiej.
Wando! Gratuluję tak dużej grupy wyluzowanych przyjaciół A ....wiem od dawna,że średnie i starsze pokolenie potrafi i umie się bawić o wiele lepiej niż młodzież.Przekonałam się na niejednej imprezce,że gdyby nie my(ci starsi),byłoby nudno i smutno
nie wiem dlaczego, ale od razu przypomniały mi się słowa piosenki Kabaretu Starszych Panów 'już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj...' ;:83 one naprawdę są prawdziwe i godne naśladowania stwierdziła...stuletnia Heliofitka Wandziu wiedziałam, że czegoś mi w życiu brakuje, teraz wiem, że chodziło o "Fuksa" to naprawdę urodziwy strorczyk, Dziękuję
Ale dzisiaj posucha w odwiedzinach Tylko Krysiunia mnie na wieczór pocieszyła swoją wizytką. No ale i tak wkleję na dobranoc dwie moje różyczki, które wśród moich wszystkich odmian są dla mnie najpiękniejsze, ale niestety także najdelikatniejsze. Czasem swoje piękne kwiaty zachowują tylko przez dobę.
Walztime - niebanalny, jasnowrzosowy kolor.
Rose Gaujard - dwubarwna, przepiękna. NA spodniej stronie płatki są prawie białe, a na wierzchu amarantowe.
Wandziu różyczki prześliczne. Szczególnie do gustu przypadła mi ta druga, przepiękny nasycony kolor i to przenikanie się barw jest wspaniałe A jak z zapachem
Wandziu, serdecznie pozdrawiam i dziękuję za śliczne różyczki. Kwiat róży jest bliski doskonałości, dlatego chyba tak bardzo kochamy róże i się nimi zachwycamy, mimo że wcale nie są łatwe w uprawie...
Wanda - dzisiaj poniedziałek ,a wiadomo ,że nikt nie lubi poniedziałków
Dlatego mało piszących jest
Różyczki piękne a , ich zapach mnie zwabił do Ciebie
A to nie prawda,co do odwiedzin bo ja też zajrzałam ale tak po cichutku i nie zostawiłam śladów
Róże piękne.....ja mam kilka gatunków,lecz moje wszystkie bezimienne