Witam Wszystkich po weekendzie
Agnieszko- Aage
Aniu- DS witaj. Dziękuję za odwiedziny. Roślinki dostałam w zwykłym centrum ogrodniczym w Lublinie. Obecnie nie ma wielkiego problemu z zakupami, jest dużo ciekawych roślin w sprzedaży, tylko miejsca w ogrodzie brak.
Pozdrawiam serdecznie.
Ewuniu- Ewakora dziękuję za odwiedziny.
Ja także lubię jałowce płożące, dlatego dużo ich nasadziłam, ale zajmują dużo miejsca w ogrodzie, powiększając swój rozmiar, a chciałabym posadzić jeszcze trochę innych roślin.
Ceny z roku na rok spadają, gdy zakładaliśmy ogród, było wszystko o wiele droższe.
Izuniu witaj w moim ogrodzie. Dziękuję za miłe słowa. Naparstnice lubię, ale muszę je wyrywać, gdyż bardzo się rozsiewają. Co roku jest ich więcej, w każdym miejscu ogrodu, panuje ogólny chaos i bałagan.
Chciałabym dokupić jeszcze trochę liliowców, są takie piękne odmiany i hortensji bukietowych, także marzy mi się krzew Kłokoczka.
Winobluszcz okazał się być Star Showers, podobno liście jesienią przebarwia na różowo, czyli jaśniejsze jak ten pospolity.
Pozdrawiam serdecznie.
Adamie witaj. Miło mi, że odwiedzasz mój ogród.
Trochę zbyt mocno wciągnęło mnie Forum, trudno mi się z Wami rozstać. Cierpi na tym dom i ogród.
Ale tyle ciekawych żeczy się dzieje, tyle pięknych ogrodów, chciałabym je nas bieżąco obejrzeć, a czas mija szybko.
Pozdrawiam serdecznie.