Kolorowy Ogród Geni cz.10
- tara
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolorowy Ogród Geni cz.10
Geniu ale ostróżki to masz super, czy one się rozsiewają?

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Taro ostróżki   rozsiewają się ale wtedy są już o pojedynczych kwiatkach .

Geniu begonki,różyczki ślicznie kwitły  

Ładniutki kolor canny 

Ładniutki kolor canny

- 
				Monia68
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Geniu  Jak zwykle piękne wspomnienia
 Jak zwykle piękne wspomnienia  Dzisiaj szczególną uwagę zwróciłam na begonie- swoje miałam w donicy i tak ładnie nie kwitły.
 Dzisiaj szczególną uwagę zwróciłam na begonie- swoje miałam w donicy i tak ładnie nie kwitły.
Miłego tygodnia Ci życzę

Jak zwykle piękne wspomnienia
 Jak zwykle piękne wspomnienia  Dzisiaj szczególną uwagę zwróciłam na begonie- swoje miałam w donicy i tak ładnie nie kwitły.
 Dzisiaj szczególną uwagę zwróciłam na begonie- swoje miałam w donicy i tak ładnie nie kwitły.Miłego tygodnia Ci życzę

- e-genia
Morku, Moniko witajcie moje begonie kwitły pięknie do początków listopada ,porem je  wykopałam , nie wiem czy przetrzymają w piwnicy bo to nie sa z bulw , ale co roku jakaś część wypuszcza od nowa i następny sezon.
Genia

Genia
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
hihi Geniu tak sobie czytam, że ten budyń w środku nocy - może wam się rodzinka powiększy  i M. urośnie brzuszek ;)
 i M. urośnie brzuszek ;)
Ja pierwszy rok próbuje przetrzymać begonie ale bulwiaste - przesypałam je luźno ziemią ogrodniczą i trocinami i co jakiś czas zraszam aby bulwy nie wyschły za bardzo. Nie mam niestety jeszcze chłodnej piwnicy dlatego stoją w domu - może się uda...
kwiatuszki na fotkach jak zwykle rewelacja - ja na ostróżkę ogrodową wieloletnią też zachorowałam i na wiosnę będzie sianie
buziaki :*

i M. urośnie brzuszek ;)
 i M. urośnie brzuszek ;)Ja pierwszy rok próbuje przetrzymać begonie ale bulwiaste - przesypałam je luźno ziemią ogrodniczą i trocinami i co jakiś czas zraszam aby bulwy nie wyschły za bardzo. Nie mam niestety jeszcze chłodnej piwnicy dlatego stoją w domu - może się uda...
kwiatuszki na fotkach jak zwykle rewelacja - ja na ostróżkę ogrodową wieloletnią też zachorowałam i na wiosnę będzie sianie

buziaki :*
- e-genia
Magdo mały brzuszek to już ma oby większy nie urósł  

A ostróżki swoje kupowałam w doniczkach kwitnące , tak to wiem co mam i kupiłam .
Te białe nie raz wymarzają zimą za to te niebieskie nie do zamęczenia .
Genia

A ostróżki swoje kupowałam w doniczkach kwitnące , tak to wiem co mam i kupiłam .
Te białe nie raz wymarzają zimą za to te niebieskie nie do zamęczenia .
Genia
- e-genia
Jeszcze begonie robione telefonem w październiku 

A to prezent od Marcina

I jeszcze troszkę zdjęć roślinek kwitnących w październiku

A to prezent od Marcina

I jeszcze troszkę zdjęć roślinek kwitnących w październiku

- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolorowa ,kwiatowa Geniu.....serdecznie gratuluję  

U Ciebie czy jesień czy zima ,zawsze można oko pocieszyć kolorkami i pięknym kwieciem 

Pozdrawiam i miłego dnia

U Ciebie czy jesień czy zima ,zawsze można oko pocieszyć kolorkami i pięknym kwieciem

Pozdrawiam i miłego dnia

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- Mama Ani
- 1000p 
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ge niu już odkładam TOBIE T twawkę są zadołowane wnamiocie i myślę,że niezmarzna jak przyjedzieszwiosna do nas wezmiesz  

- e-genia
Witaj Cynthio niech choć w ogrodzie forumowym będzie kolorowo jak na dworze już  nie wiele zostało, choć nadal chryzantemy kwitną pięknie .
Stasiu kochana jesteś , a Twój ogród z wielka radością zobaczę    , teraz pojadę co najmniej na 2 dni ,  nie jak przedtem , nie skorzystałam z zaproszenia Marioli i zaraz jechałam do domu z powrotem .
 , a Twój ogród z wielka radością zobaczę    , teraz pojadę co najmniej na 2 dni ,  nie jak przedtem , nie skorzystałam z zaproszenia Marioli i zaraz jechałam do domu z powrotem .
Dziękuje za trawkę 

Genia

Stasiu kochana jesteś
 , a Twój ogród z wielka radością zobaczę    , teraz pojadę co najmniej na 2 dni ,  nie jak przedtem , nie skorzystałam z zaproszenia Marioli i zaraz jechałam do domu z powrotem .
 , a Twój ogród z wielka radością zobaczę    , teraz pojadę co najmniej na 2 dni ,  nie jak przedtem , nie skorzystałam z zaproszenia Marioli i zaraz jechałam do domu z powrotem .Dziękuje za trawkę

Genia
- fela
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale miałaś dużo kwiatków Geniu  . Dolosperma jeszcze u mnie kwitnie, ale ma tylko ze trzy kwiatki. Nie wiem dlaczego tak bardzo ją lubię, choć taki to niepozorny kwiatek. Trzeba dodać, że to u mnie jest on niepozorny, bo widziałam w ogrodach całe dywaniki tych kwiatków i wygląda to przepysznie. Uszczknęłam je u mojej sąsiadki i bardzo łatwo się przyjęły. Czy Ty je Geniu zabezpieczyłaś na zimę?
 . Dolosperma jeszcze u mnie kwitnie, ale ma tylko ze trzy kwiatki. Nie wiem dlaczego tak bardzo ją lubię, choć taki to niepozorny kwiatek. Trzeba dodać, że to u mnie jest on niepozorny, bo widziałam w ogrodach całe dywaniki tych kwiatków i wygląda to przepysznie. Uszczknęłam je u mojej sąsiadki i bardzo łatwo się przyjęły. Czy Ty je Geniu zabezpieczyłaś na zimę?

. Dolosperma jeszcze u mnie kwitnie, ale ma tylko ze trzy kwiatki. Nie wiem dlaczego tak bardzo ją lubię, choć taki to niepozorny kwiatek. Trzeba dodać, że to u mnie jest on niepozorny, bo widziałam w ogrodach całe dywaniki tych kwiatków i wygląda to przepysznie. Uszczknęłam je u mojej sąsiadki i bardzo łatwo się przyjęły. Czy Ty je Geniu zabezpieczyłaś na zimę?
 . Dolosperma jeszcze u mnie kwitnie, ale ma tylko ze trzy kwiatki. Nie wiem dlaczego tak bardzo ją lubię, choć taki to niepozorny kwiatek. Trzeba dodać, że to u mnie jest on niepozorny, bo widziałam w ogrodach całe dywaniki tych kwiatków i wygląda to przepysznie. Uszczknęłam je u mojej sąsiadki i bardzo łatwo się przyjęły. Czy Ty je Geniu zabezpieczyłaś na zimę?- e-genia
Witaj Felu ja mam pierwszy rok  delospermę , tę fioletową od Tijii z forum i jeszcze żółtą od Grzegorza B . U mnie  fioletowa kwitła pięknie cały sezon a żółta tylko wiosną .
Na zimę chce okryć gałązkami z iglaków .
Pozdrawiam Genia

Na zimę chce okryć gałązkami z iglaków .
Pozdrawiam Genia
Witaj Geniu    u Ciebie jak zwykle kolorowo , można się napatrzeć do woli by póżniej z naładowaną baterią  wrócić do codzienności .
 u Ciebie jak zwykle kolorowo , można się napatrzeć do woli by póżniej z naładowaną baterią  wrócić do codzienności . 
Nie wiedziałam Geniu że masz tak piękne fiołki
Pozdrawiam cieplutko , trzymaj się zdrowo

u Ciebie jak zwykle kolorowo , można się napatrzeć do woli by póżniej z naładowaną baterią  wrócić do codzienności .
 u Ciebie jak zwykle kolorowo , można się napatrzeć do woli by póżniej z naładowaną baterią  wrócić do codzienności . Nie wiedziałam Geniu że masz tak piękne fiołki

Pozdrawiam cieplutko , trzymaj się zdrowo

- e-genia
Elu nie jesteś spostrzegawcza , albo nie kwitły w tym czasie jak byłaś u mnie .
Myślę że jak następnym razem będziesz to będą kwitły teraz kwitną .
Genia

Myślę że jak następnym razem będziesz to będą kwitły teraz kwitną .
Genia