Dobrze ,że już czujesz się na siłach ,aby trochę pogwarzyć . Chodząc po ogródkach można się natknąć na pierwsze tego roku sianie kwiatów,zamierzasz coś w tym kierunku
Wiem jak to jest,gdy straci się ulubieńca,tak trudno zdecydować się na kupno następnego zwierzaka.Ale jak widzisz nie musiałam dokonywać wyboru ,samo się rozstrzygnęło z woli nieba.Może do Ciebie też jakiś kotek przyjdzie i poprosi o opiekę.
Danuśko mam nadzieję,że już jesteś w dobrej formie.Całusy.
Dziękuję Wam za odwiedziny w czasie mojej nieobecności, jak już pisałam doszłam już po chorobie
która męczyła mnie 6 tygodni ale to już koniec na jej temat.Pisałam również że oddaję laptopa do
naprawy, dopiero co go odebrałam i musiałam wszystko na nowo wprowadzać.Myślę że już się uporałam i wszystko będzie OK.
Grażynko do wiosny nam jeszcze trzeba poczekać ale myślę że już bliżej niż dalej.
Grażynko[/b /grazynarosa22/ zima nie zima nie znoszę leżenia i bezczynności to koszmar ale to już
za mną.
Halinko bardzo dziękuję za życzenia i za pięknego Rh jest śliczny jeszcze 4 miesiące i będzie
kwitł w rzeczywistości.
Nelu myślę że coś będę siała ale jeszcze nie teraz myślę że Halinka uraczy nas znów kalendarzem.Myślę ze będę miała dla Ciebie Bugenwille.
Wiesiu myślę że już wszystko będzie OK a co do wiosny, poczekamy.
Moniu ja też mam nadzieję że w tym roku hosty będą ładniejsze bo w zeszłym były dosyć
marne ale były dopiero co posadzone więc w pierwszym sezonie nie można za dożo oczekiwać.
Olu bardzo się cieszę że wybierasz się w moje strony i mam nadzieję że odwiedzisz moje
skromne progi.Co do twojej trasy jest świetna, jak już będziesz w Koniakowie możesz zjechać do
Milówki miasteczka naszych Golców, a później do Żywca i zwiedzić tam muzeum piwa, polecam.
Taro jestem jak obiecałam, mam nadzieję że będzie już dobrze.Masz piękną różę w avatarku,
przypomina mi trochę Flamingo.
Aniu mam nadzieję że wszystko będzie szło ku lepszemu wraz z marzeniem o wiośnie.
Danusiu nareszcie jesteś ,cieszę się z bugenwilli,bo już myślałam,żeby sobie zamówić u p.Ochotnickiej z tej strony http://strony.aster.pl/rosliny/rosliny09_10.pdf
Przejrzyj sobie,ma bardzo ciekawe roślinki,min.Thunbergię grandiflorę...