jak by coś to ,daj znać na pw :P
http://www.allegro.pl/listing/search.pH ... tegory=776
Tak Grażynko, jest cudna.gagawi pisze:Ciemierniki piękne, ale wspomnienie lata - gloria jedyna w swoim rodzaju, znaczy cudna
Boguśko, to All. powinni zamknąć...bogusia177 pisze:Gabi zobaczę na all czy są jakieś nowości ,,i w jakiej cenie :P
Aniu, miałam na myśli, że masz pisać normalnie... tak jak zawsze wkleić zdjęcia albo odpowiedzieć komuś.an-ka pisze:Gabi dzięki ale i tak musialam czekać na Grażynkę(jak ja się uśmiałam gdy napisalaś:i pisz tam co chcesz-no i właśnie tu tkwił problem co ja tam miałam napisać- to mi się skojarzyło z Chatte,która pisała -ile tego cukru-pisz mi zaraz- czyli ,że dla całkiem zielonej osoby w danym temacie,wiele rzeczy jest nie do pojęcia).
Piękną ramkę wkleiłaś do Bogusinego zdjęcia.Mistrzunio!
Boguśko, te wiosenne co kupiłyśmy to też są nowości... przynajmniej dla mnie.bogusia177 pisze:Gabryśko byłam i widziałam ,są nowości ,,,piękne ,,,
jak by coś to ,daj znać na pw :P
Grażynko, sosik był już w piątek - do placków ziemniaczanych,kogra pisze:No to będą jajochy i sosiki.
Szkoda,że w Raciborzu,bo bym też przyjechała.bogusia177 pisze:Gabiś ,jak będziesz miała nadwyżki ,,,,to myślę ,![]()
że będziesz stała na targu w Raciborzu
i wtedy będzie możliwość kupienia pieczar ,,co????
Boguśko, na targu stać nie będę, bo mam trzy rodziny które pomogą mi to zjeść...bogusia177 pisze:Gabiś ,jak będziesz miała nadwyżki ,,,,to myślę ,![]()
że będziesz stała na targu w Raciborzu
i wtedy będzie możliwość kupienia pieczar ,,co????
Witam Grażynko...grazynarosa22 pisze:O ja cię....pieczarki
super,pierwszy raz widzę,wiem jak się je choduje ale widzę 1x
![]()
A można takie coś kupić![]()
![]()
Nelu, to się hoduje podobnie jak boczniaki.Alionuszka pisze: Szkoda,że w Raciborzu,bo bym też przyjechała.
Świetny sposób na pieczarki,słyszałam,że można zakupić grzybnię z boczniakami w worku z ziemią i trocinami,specjalna paczuszka.Wystarczy położyć w zakątku ogródka i podlewać,a po niedługim czasie wyrastają grzyby.