Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1
- grazka2211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Po 50-tce we własnym ogrodzie !!!
Oj chyba nie taki diabeł straszny
jak go opisują.U mnie jutro też małe urodziny.Mój Radek ma swoje święto.Stasiu baw się dobrze.

doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Udanej imprezki życzę .

Co to .

Co to .

- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny!!!
Jestem u Córci na 30 urodzinach. Wyrwałam się na chwilkę do kompa, zaraz muszę schodzić na dół, bo zięciunio coś dobrego podaje do stołu, a że nie mogę pić to zajadam. Po odpisuję Wam jutro.
Jolciu, to onętka (kosmos) czekoladowy.
Pa, pa, pa ;:2
Jestem u Córci na 30 urodzinach. Wyrwałam się na chwilkę do kompa, zaraz muszę schodzić na dół, bo zięciunio coś dobrego podaje do stołu, a że nie mogę pić to zajadam. Po odpisuję Wam jutro.
Jolciu, to onętka (kosmos) czekoladowy.
Pa, pa, pa ;:2

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Stasiu... Ty to jesteś aparatka
nawet z rodzinnej imprezki nadajesz... ja już to oczyma wyobraźni widzę 8)
Kurczę, ktoś u Ciebie mi się oferował z nasionkami tego kosmosu, co to go za zawilca brałaś
tylko kto?
bo ja dalej chętnie
I wszystkiego najlepszego dla córki ;:73

Kurczę, ktoś u Ciebie mi się oferował z nasionkami tego kosmosu, co to go za zawilca brałaś

I wszystkiego najlepszego dla córki ;:73
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Stasiu ja też już umiem wstawić zdjęcie
Tylko przez TinyPic, fotosik mi pisze że mam wyczerpany limit zdjęć i nie mogę nic dodać (chyba że coś tam wykupię i zapłacę)
Najlepsze życzenia urodzinowe dla córci.
Moja córa troszkę starsza - 33 lata

Tylko przez TinyPic, fotosik mi pisze że mam wyczerpany limit zdjęć i nie mogę nic dodać (chyba że coś tam wykupię i zapłacę)
Najlepsze życzenia urodzinowe dla córci.
Moja córa troszkę starsza - 33 lata

- stasia109
UWAGA! UWAGA! UWAGA!!!
TYLKO DLA DOROSŁYCH!
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj?! Jesteś nienormalny.
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...
- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...
- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...
- No dawaj nie bądź taka...
- Powiedziałam Ci że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.
- Nie!
W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
- Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie, to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest ku..a 3 rano!
Ciiiiiiiiiiiiiiii.......
TYLKO DLA DOROSŁYCH!
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, podpiera się dłonią o ścianę i mówi do dziewczyny:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła laseczkę...
- Tutaj?! Jesteś nienormalny.
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...
- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
- Ale to tylko "laska", nic więcej... kobieto...
- Nie, a jak ktoś będzie wychodził...
- No dawaj nie bądź taka...
- Powiedziałam Ci że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt Cię nie zobaczy, głupia.
- Nie!
W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej, rozczochrana i mówi:
- Tata mówi, że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tą laskę do cholery, a jak nie, to ja mu zrobię. A jak nie, to tata mówi, że zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest ku..a 3 rano!
Ciiiiiiiiiiiiiiii.......
Adresy do moich wątków
- stasia109
Adresy do moich wątków
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiszę Stasiu że miałyśmy obie wesołą sobotę
ja bylam na imieninach[bardzo wesołych]miłej niedzieli Ci życzę

- stasia109
Romo!!! Oj dobra się zapowiada niedzielka, czyli dziś: jedziemy do Chmielowic do kuzynki. Zaprosiła nas na....kawkę

http://zalacznik.wp.pl/01/d656/20091017 ... cdc2c36413

http://zalacznik.wp.pl/01/d656/20091017 ... cdc2c36413
Adresy do moich wątków
Stasiu jak wrócisz od kuzynki to jeszcze jakiś kawalik dla mnie poproszę 

- stasia109
Kochane!!! Wróciliśmy z M do domciu. Kuzynka M to młody lachon, młodsza od mojej córci, ale fajna dziewczyna. Właściwie to kobitka, bo ma swojego M. Ma wielki, piękny, przedwojenny dom, no prawie ma, bo jeszcze papiery trza pozałatwieć. Dom przed wojną był chyba rezydencją, bo naprawdę ma w sobie to coś, na kształt duszy. Ania kocha ogrody (chyba to rodzinne), i ma wielkie pole do popisu, bo oprócz domu ma wielllki ogród, który rozpracowuje własnymi palcami. Teraz niezbyt to widać, ponieważ wielkie drzewo lipy zakrywa wszystko liśćmi, ale Andzia się nie martwi, jest młoda i całe życie przed nią i jeszcze jeden dzień. na pewno zrobi tam ogród marzeń. Takie miejsca należy ogladać wiosną, latem , a nie zimą w jesieni.
A jaką pyszną naleweczkę ma: am, am.... ze śliweczek. PYCHOTA! Aniu, jak mnie czytasz, to przygotuj następną, to na pewno nie zmarznę. Wyobrażacie sobie, że Andzia ma w domu 11oC. Kobieta lodowiec. Mi stopy teraz juz odtajały, ale były jak lody, ale nie na patyku. Najgorsze, że Henry wziął ze soba aparat, ale nie zrobil ani jednego zdjęcia. Wielka szkoda. Muszę dać mu reprymendę. Jak myślicie, 2-godz. klęczenia na grochu wystarczy? Czekam na Wasze propozycje. na razie kończę, trzymajta się i nie dajta. Jutro będzie cieplej i trzeba się wziąć za kończenie prac ogrodowych. Zobaczymy, co zrobimy.
Ojciec z synem idą ulicą. Dziecko całą drogę marudzi:
- Tato, kup mi lody, no kup mi lody, no kup!
Ojciec w końcu nie wytrzymuje:
- Ja też bym zjadł loda, ale pieniądze mamy tylko na wódkę.

A jaką pyszną naleweczkę ma: am, am.... ze śliweczek. PYCHOTA! Aniu, jak mnie czytasz, to przygotuj następną, to na pewno nie zmarznę. Wyobrażacie sobie, że Andzia ma w domu 11oC. Kobieta lodowiec. Mi stopy teraz juz odtajały, ale były jak lody, ale nie na patyku. Najgorsze, że Henry wziął ze soba aparat, ale nie zrobil ani jednego zdjęcia. Wielka szkoda. Muszę dać mu reprymendę. Jak myślicie, 2-godz. klęczenia na grochu wystarczy? Czekam na Wasze propozycje. na razie kończę, trzymajta się i nie dajta. Jutro będzie cieplej i trzeba się wziąć za kończenie prac ogrodowych. Zobaczymy, co zrobimy.

Ojciec z synem idą ulicą. Dziecko całą drogę marudzi:
- Tato, kup mi lody, no kup mi lody, no kup!
Ojciec w końcu nie wytrzymuje:
- Ja też bym zjadł loda, ale pieniądze mamy tylko na wódkę.

Adresy do moich wątków
2 godziny ? Ale na ugotowanym ?
Sio, sio..spać, jutro tez jest dzień!
Dobranocnie pozdrawiam

Sio, sio..spać, jutro tez jest dzień!
Dobranocnie pozdrawiam

- stasia109
Pola, albo na jednym ale pod siedmioma kołdrami....
Pozdrowienie strażaków:
- Niech będzie pochwalony Święty Florian!
- I dziewczynka z zapałkami!
, przyjemnych snów.

Pozdrowienie strażaków:
- Niech będzie pochwalony Święty Florian!
- I dziewczynka z zapałkami!

Adresy do moich wątków
Oj, Stasiu, nie bądź taka surowa
A co tam jeszcze zamierzasz robić w ogrodzie?

A co tam jeszcze zamierzasz robić w ogrodzie?