Mała wpadka, ale widać że sprzedawca jest uczciwy bo dosłał nowe sadzoneczki i na dodatek o niebo ładniejsze. Brawo dla sprzedawcy za uczciwość. Tylko nie można tak było za pierwszym razem???
Anetko,Kermitku,Kasiu no najwidoczniej od razu tak się nie dało
Nerwów trochę poszło mój M to się tak zemnie śmiał że miałam ochotę go pokroić mówił trzeba było do kwiaciarni jechać i sobie kupić ale nie wytłumaczysz upartemu że takich u nas w kwiaciarni nie ma
No ale było minęło już raczej na All nie będę zamawiać
Teraz tylko czekam za przesyłeczką z hojkami od AGI Z i koniec z hojkami tyle mi starczy
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Wiesz samanti już się z tym pogodziłam miałam już inwestować w nowe doniczki ale się nie da
A o to moja paka zapakowane było perfekcyjnie lepiej niż te co ostatnio zamówiłam na all spodziewałam się paczki dopiero jutro a tu mi listonosz dzisiaj zadzwonił do drzwi normalnie skakałam z radości no to żeby nie przedłużać
tak wyglądało po otwarciu pudła
tak po wyjęciu
I każde z osobna się tak prezentują
Dodam jeszcze że strzałkowiec i wilczomlecz a i jeszcze jedna odnóżka Calyciny to gratiski
Aguś jakbym mogła to bym cię dzisiaj cały dzień na rękach nosiła za te piękności
Pozdrowionka ASIA
Igorku, Ja zawsze się staram. Jak kupujący zaufa Mi i kupi nie mogę zawieźć tego zaufania. Ja również kupuję i póki co nie zawiodłam się. Postępuję tak jak bym chciała, żeby inni wobec Mnie postępowali.
Ale morał wyszedł.
Aguś tak jak pisałam ty zapakowałaś mi lepiej tą pake niż pani co kupowałam na all bo tamto dostałam w zwykłej kopercie bombelkowej także jestem bardzo zadowolona i z zapakowania i z zawartości
Igorku na przyszłość polecam Agunie w 100% bo ja to do chmurek skakam jeszcze a i czekam na zdjęcie twojej paki od Tomka bo ponoć ma 6kg
Pozdrowionka ASIA
Anetko już ja się postaram żeby u mnie zdrowo rosły
Aniu masz rację AGA mi tak zapakowała że nie wiedziałam jak się zabrać do rozpakowania
Kasiu chyba każdy na to zachoruje jak się tak naogląda a Calicyna to te liściory to ma ogromne jak je zobaczyłam to nie wiedziałam co to za roślinkę kupiłam i musiałam do AGI pisać
Igor zawsze jak się poczyta to człowiek więcej wie a z gratisków to każdy się cieszy jak dziecko z nowej zabawki
A jak mój M zobaczył na zdjęciach te kwiaty i jak były zapakowane to sam był w szoku a potem oczywiście lament skończ wreszcie z tymi kwiatami bo on myśli że to takie łatwe
Pozdrowionka ASIA