nie mam na nie niestety miejsca, podziwiam u wszystkich naokoło

Aniu u mnie też nie ma miejsca ale na hortensje to już musiałam znaleźć. Tylko na te większe dębolistne alboAniaDS pisze:pewnie, że mi sie podobają![]()
![]()
nie mam na nie niestety miejsca, podziwiam u wszystkich naokoło![]()
Ewuś o ja się upajam widoczkami u Ciebie ...evluk pisze:Jak zwykle same cudne widoczki WiesiuKojące
Magdo wczoraj lało jak z cebra cały ranek a dzisiaj piękne słońce. Zbieram nasionka maków jak szypułkimagdala pisze:Pszczółko Wiesiu![]()
U Ciebie jest tak słonecznie i pachąco i tak optymistycznie.... Ale piszesz ,że i u Was deszcz popadał?
Wiesiu -kiedy nasiona maku będą gotowe ? Ja też trzymam makówki maku orientalnego i nie wiem jak je zebrać ,żeby były najlepsze do siewu?
Magda.
Dobrej nocki Ewciuevluk pisze:Same śliczności na dobranoc
Agnieszko Lilie niestety też nie pachną bo to są azjatyckie ale za to rekompensują kolorkiem. Cóż nieAGNESS pisze:Wiesiu szkoda, że się zawiodłaś na liliowcu, ale ten jest również pięknyszkoda tylko, że zapachu brak
Lilie cudnej urody
przepiękny delikatny kolorek, czy pachną
Polka cudo
Moniu fakt że nie jest znowu taki brzydki choć wolałabym 'Destined to See'. Trudno, będę musiała go polubić.vertigo pisze:Wiesiu , liliowiec - niespodzianka b.ładny![]()
![]()
A lilie cukiereczkowe![]()
![]()
Danuśku szkoda że nie mogłam Ci pomóc, ale będę się przyglądać jak tylko zobaczę podobnego i na pewnodanutab pisze:Wiesiu trudno wydawało mi się że u Ciebie widziałam ale widocznie
było to u kogoś innego może uda mi się go kiedyś zidentyfikować.
Grażynko byłam i widziałam nowe zdjęcia MM. Teraz to już jestem pewna że to ten sam. Jutro otworzykogra pisze:Wiesiu zajrzyj do mnie - chyba to MM.
Ona u mnie słabo pachnie ale za to Druids Chant super - jak na te deszcze to perfumeria prawie.![]()
Destined jeszcze u mnie nie kwitnie no i pytanie czy to będzie on ?
Aniu Makaranto dziękuję za mile słowa co rozweselają serduszko. Też bardzo lubię dzwonki i jest ich u mnieAnniaJ pisze:Cudnie cudnie...nie wiem, co podoba mi się najbardziej...boskie maki, wszystko![]()
I półeczka marzenie!!!! Dzwonek bajka (uwielbiam dzwonki) - aż ciepło się robi na duchu w deszczowy dzień