Ogródek brunetki...cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Edytko tak mi sie nie chce nawet myśleć o oknach , ale jak się rozpedze to moze dolecę do Ciebie ........chociaż do Warszawy mam spory kawałek , zależy jeszcze z której strony mieszkasz :D :D :D Do ukorzeniania hortensji nie używałam ukorzeniacza a wyglada tak (Fotka na dole)

Halinko a znasz kogos kto lubi myć okna :?: :?: :?: Ja też wole do ogrodu , a zwłaszcza przy tak pięknej pogodzie , ale niestety mamy też inne obowiazki :D :D :D

Cynthio jak bym nie umyła swoich okien to na święta nic bym nie zobaczyła przez nie :D :D :D Nie ma mowy muszę je umyć chociaż sie nie przemęczam ........codziennie jedno , tylko na dzisiaj zaplanowałam sobie 2 szt i to największe . Jakby nie było cały tydzień zleci mi na porządkch. A tak na prawde to okna myję 2 razy do roku , na Wielkanoc i na Boże Narodzenie dlatego , że ma tego od groma i jeszcze trochę , dlatego nie ma mowy , żebym sobie odpuściła :D :D :D

Olu w wiadomociach nie mówili nic o niemyciu okien
:!: :!:

Jolu tak żałuje tych roslinek a właściwei pieniedzy bo mogłabym za to cos fajnego kupić , bo z roslin to nic nie będzie .Ale niedaruje im . na razie nie dali jeszcze żadnej odpowiedzi od wczoraj .jeszcze troche cierpliwie poczekam :D :D

Obrazek

i dostałam jeszcze derenia włożyłam go do wody i wypuścił piękne listki .i nie wiem co dalej z nim zrobić :oops: :oops: :oops:
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Zapomniałam wkleić derenia

Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Renata daj znać co Ci odpowiedzieli :!:
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Reniu ale bombowy ten dereń,wsadź może do donicy ,a później zadecydujesz gdzie go posadzić :roll: :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Halinko mówisz , że wsadzić go do donicy z ziemia?? Tak zrobie nigdy nie miałam derenia i za bardzo nie wiem jak z nim postepować .Ale w takim razie zaraz go wsadze.........
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Cynthio cały czas zagladam na poczte a tak ciągle cisza .......jak sie pokażą zdam relacje........bałwany :cry: :cry:
brunetka2
1000p
1000p

Post »

na razie dziewczyny lecę do sprzątania , bo całkiem się rozleniwie........ :D :D :D
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Pięknie ci się ten dereń przyjął :D
I hortensja widzę też chce żyć...

Ten biały dereń potrafi bardzo się rozrastać i trzeba go chlastać sekatorem bo tylko młode przyrosty mają taki piękny czerwony kolor.
Stare tracą barwę.....
Oczywiście chlastanie czeka cię dopiero za jakiś czas :;230
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Jak każda roślina potrzebuje ziemi,więc posadź i już,niech sobie rośnie,ja nie mam derenia,ale traktowałabym jak każdy inny krzaczek :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Renatko słuchałaś nie tych wiadomości co trzeba :!: :!: :!:
Dzisiaj otwarli nawą stację TV - same wiadomości jakie chcemy słyszeć. :!: :!: :lol:
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Mariolu dereń piękny i chortensja pieknie sie poprzyjmowały , strasznie sie cieszę.......A kiedy się chlasta tego derenia na wiosne czy na jesień ???????A lubi słoneczko czy raczej cień????

Halinko
tak zrobie....

Olu a moze ja mam jakis niedobry telewizor?? :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Derenia chlastasz na wiosnę to wypuści piękne czerwone pędy które jesienią i zimą trochę zabarwią ogród.
Jeśli utniesz jesienią to pozbawisz się czerwonej plamy w ogrodzie....

Tylko nie przesadzaj z chalstaniem i nie tnij teraz bo masz noworodki więc daj im dorosnąć :;230
Moje były stare więc to inna sprawa.

Stanowisko słoneczne lub pólcień. Podobno na stanowisku słonecznym pędy się ładniej wybarwiają....
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Właśnie dzwonił facet od moich roślinek i jak zobaczył te fotki które i wam pokazałam to stwierdził , ze one wcale nie sa takie tragiczne .........ludzie czy on zwariował :?: :?: :?: czy oni kiedykolwiek widzieli cos gorszego??gorszych nie ma :!: :!: :!: jak coś takiego mozna w ogóle nazwac roslinka . W końcu zostało , że odda kase .Ale komentarzamu nie wystawie , bo niby jaki ?? pozytyw -nigdy :!: :!:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Dobrze ,że kasę oddadzą handlowcy od siedmiu boleści :?
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
brunetka2
1000p
1000p

Post »

Tzn. ten pan który dzwonił był bardzo miły i zaproponował mi , ze przyślą jeszcze raz te roślinki ale odmówiłam , wolę kase .Chociaż pożądne sadzonki sobie za to kupie
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”