Edytko tak mi sie nie chce nawet myśleć o oknach , ale jak się rozpedze to moze dolecę do Ciebie ........chociaż do Warszawy mam spory kawałek , zależy jeszcze z której strony mieszkasz

Do ukorzeniania hortensji nie używałam ukorzeniacza a wyglada tak (Fotka na dole)
Halinko a znasz kogos kto lubi myć okna

Ja też wole do ogrodu , a zwłaszcza przy tak pięknej pogodzie , ale niestety mamy też inne obowiazki
Cynthio jak bym nie umyła swoich okien to na święta nic bym nie zobaczyła przez nie

Nie ma mowy muszę je umyć chociaż sie nie przemęczam ........codziennie jedno , tylko na dzisiaj zaplanowałam sobie 2 szt i to największe . Jakby nie było cały tydzień zleci mi na porządkch. A tak na prawde to okna myję 2 razy do roku , na Wielkanoc i na Boże Narodzenie dlatego , że ma tego od groma i jeszcze trochę , dlatego nie ma mowy , żebym sobie odpuściła
Olu w wiadomociach nie mówili nic o niemyciu okien
Jolu tak żałuje tych roslinek a właściwei pieniedzy bo mogłabym za to cos fajnego kupić , bo z roslin to nic nie będzie .Ale niedaruje im . na razie nie dali jeszcze żadnej odpowiedzi od wczoraj .jeszcze troche cierpliwie poczekam
i dostałam jeszcze derenia włożyłam go do wody i wypuścił piękne listki .i nie wiem co dalej z nim zrobić