Kaktusy Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A tak jakoś.... Chyba nie potrafię tego sprecyzować. Przede wszystkim chęcią dzielenia się wiedzą. 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Dziękuję Władku
. Szczerze się przyznam, że nawet nie zauważyłam
Ale bardzo dziękuję

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Beciu, dziękuję 
Maniu, dotarła. Muszę przyznać, że pomimo Twoich obaw, jesteś mistrzem pakowania
Dziękuję Ci serdecznie. W wolnej chwili wrzucę fotki 

Maniu, dotarła. Muszę przyznać, że pomimo Twoich obaw, jesteś mistrzem pakowania

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
No Gosia to ewidentnie zasłużona jest - dopiero dzisiaj udało mi się zapoznać z jej wątkiem od A do Z
Jakoś tak zawsze fragmentarycznie miałam okazję, a od dzisiaj urlop i pełna laba przez prawie 3 tyg. ... i sobie czytam co, komu i jak rośnie
Gosiu, te roślinki wysłałam w niezbyt dobrym stanie, ale jak pisałam - baioensis tak już u mnie ze starości miała, ale dzięki Tobie ją wybiłam z wielkim trudem z doniczki i w końcu przesadziłam. U Ciebie na pewno uczyni się dorodnym okazem /mam nadzieję, że korzonki przetrwały/.
pozdrawiam

Gosiu, te roślinki wysłałam w niezbyt dobrym stanie, ale jak pisałam - baioensis tak już u mnie ze starości miała, ale dzięki Tobie ją wybiłam z wielkim trudem z doniczki i w końcu przesadziłam. U Ciebie na pewno uczyni się dorodnym okazem /mam nadzieję, że korzonki przetrwały/.
pozdrawiam