Przerobowe to niekoniecznie słaby smak . Kasia pisała , że są smaczne . U mnie np. na wczesny zbiór będzie
przerobowa Surya , bo wczesna i w dodatku niska . Nadwyżkę jeśli będzie ususzę . Nie każdemu smakują ,
do sałatek są dobre bo się nie rozlatują .
Aniu taki Cornabel, jak się trafi, to potrafi być słodki i nie mdły no i skórka w sam raz .
Zastanawiałem się czy nie wysiać San Marzano 2 .
Folia Ibrido od Ciebie ładnie wypadł był chwalony .
Ja z przerobówek posieję San Marzano Redortę. Mam też z zacnego źródła Suryę, nareszcie wiem, jaki to pomidor, bo nie umiałam znaleźć info. W takim razie ją też posieję, zobaczę, jak się sprawuje.
Atol jest sztywny ale owoce ma spore więc się pokłada pod ich ciężarem.
To nie przeszkadza owoce odporne na gnicie.
Weź posadź takiego Rodeo i zobaczysz co to wiotkołodygowy pomidor. Do tego owoce się psują jak na ziemi leżą.
Widziałem nawet w workach podpierałaś bardzo dobrze, że tak robisz , przy mikrodwarfach daj szerszą doniczke.
Mi chodzi ogółem nawet o wybór plątanine miejsce gnicie brudne owoce itd .
Nie moje gusta nie podoba mi się to , na plantacjach pryszczą
U mnie nigdy nie były i nie będą w razie czego pryskane pomidory