Kupiłam na all trochę kaktusów od Ciebie i mam jeszcze pytanie: czy nie masz kawałka (nawet do ukorzenienia) tej mediolobiwki?
I czy jeszcze cos będziesz wystawiał?
I czy jeszcze cos będziesz wystawiał?
- bardzo przyjemny kolor kwiatów, a kwiaty rozmiarowo w porównaniu z wielkością roślin, bardzo duże. Super wyeksponowane portrety roślin
Wydaje mi się ,że ta eoska to eoska z korpusu ,chociaż miła mieć kwiatki biało-różowe w paski, a leukantemka jednak różni się od tej eoski. Mam na myśli oczywiście te dwie rośliny ze zdjęć z różowymi kwiatami.Kas_ pisze:Hmm, a może to R. pygmaea v. eos, a nie R. leucanthema?
Cieszę się że medio się podobają.Maciek13 pisze:Tak myślałem, że Cię tu spotkam. Zamówiłem od Ciebie na All.... R. Zecheri.
Śliczności tu pokazujesz
Medio się tak około 14 tej zamykają nawet jak jest słonecznie przynajmniej u mnie.Maciek13 pisze:Takie śliczności pokazujesz, że szok.
Flavistila urocze ma pąki.Ja dziś także przeżyłem szok u mediolobivii zecherii. Otóż rozkwitała sobie od rana do godziny 15:00 i nagle koło godziny 16:00 już zamknęła kwiat w pąk, ale słońce zaszło około godziny 15:20. Czy to właśnie przez chmury kwiat się zamknął?
Pozdrawiam i mam ochotę na więcej zdjęć medio
No właśnie zauważyłem. Dziwne zjawisko, bo zawsze kaktusy u mnie były otwarte od południa do wieczora, a ta ma inaczejROBERTOBORO pisze:Medio się tak około 14 tej zamykają nawet jak jest słonecznie przynajmniej u mnie.Maciek13 pisze:Takie śliczności pokazujesz, że szok.
Flavistila urocze ma pąki.Ja dziś także przeżyłem szok u mediolobivii zecherii. Otóż rozkwitała sobie od rana do godziny 15:00 i nagle koło godziny 16:00 już zamknęła kwiat w pąk, ale słońce zaszło około godziny 15:20. Czy to właśnie przez chmury kwiat się zamknął?
Pozdrawiam i mam ochotę na więcej zdjęć medio