Piotrek[buum] widzę szalejesz z wysiewami, działki nie poznamy jak wszystko posadzisz

dzisiaj faktycznie było już miło nawet na działce, bo cieplutko
Alicjo[Alicja125] również dziękuję

no u mnie po tych mrozach jakoś to wszystko wygląda, nie wiem tylko czy brzoskwinie, które wsadziłem na jesieni przetrwały, bo mam obawy
Kasiu[MORANGO] ano u mnie jakoś ta zima nie dotarła

a raczej może i była ale rośliny sobie z niej nic nie robiły
Julia[julcia] jakoś ro u mnie wygląda, rośliny wyglądają jakby przetrwały, tulipanki listki zielone, ale jeszcze małe, przykryta rabata korą więc pewnie im cieplej

zapraszam częściej, moja bramka zawsze otwarta hihi
Iwonko[Iwonka1] zamówienie róż odłożone na jesień, żebym mógł sobie dobrą miejscówkę przygotować dla nich

bo jak na razie koncepcja tylko jest, a zobaczymy jak będzie z realizacją

nie martw się wiosna i do Ciebie dotrze ;)
Bogusiu[bwoj54] dziękuję za tyle ciepłych słów, aż się ciepło robi na serduszku

ja też przez forum całkiem zmieniłem koncepcję działki, najpierw miała być mało wymagająca, a teraz tylko wsadzam i wsadzam
Andrzeju[any57] no mam nadzieję, że Twoje słowa się sprawdzą
Marysiu[Maska] iryski zmarzły, ale ranniki nic sobie z mrozu nie robiły
ed04 dziękuję
Lenka[Carmelka00] dziękuję dzisiaj właśnie go testowałem i jestem bardzo zadowolony
Gosiu[Margo2] jeśli chodzi o kostkę to sam się nie będę bawił, jutro wchodzą już panowie na działkę i będą kładli, jak dobrze pójdzie w środę już będzie

poszukałem trochę i wybrałem najtańszych, zobaczymy jaki będzie efekt
Beatko[Beaby] wiosna już za rogiem, więc pewnie wszystkim zaczną ogrody pięknieć
Seba[seba1999] nie no aż tak uzdolniony nie jestem żeby wszystko sam, laleczka na środku z cyfrą 1 i napis na kostkach kupiłem na allee.. reszta to już moja robota hmm nie nie cukiernikiem nie jestem, ale bardzo lubię robić słodkości, wszyscy mówią, że się minąłem z powołaniem

co do ziemi do wysiewów to kupiłem szklarnię i stała obok i grzech było nie wziąć hehe