ELUSIA wiesz jaka jestem i jak mi się coś nie podoba no to trudno .Wiem ,że z gustami się nie dyskutuje więc nie dyskutuję .Basia tez dała mi Rose der hoffnung i Gartenspass, bo nie podobała jej się kolorystyka w czasie przekwitania .Cóż mnie się podoba i cieszę się ,że Basi się nie podobała

ANDRZEJU dzięki oczywiście ,ze wspominałam o mojej Rumbie ona wiedziała ,ze i tak zostanie wyautowana to sama wolała odejść w niebyt .Jednak widziałam u kogoś Rumbę i wcale nie przypominała tej mojej aż musiałam się zapytać co to za cudna róża.Jak patyczki zaczęły kwitnąć to będą kwitnąć ,oczywiście trzeba poczekać aż krzaczki się rozrosną. Wczoraj na stronce szkółki Hyży przyglądałam się wiosennemu cięciu wszystkich rodzajów róż .Bardzo pożyteczne spostrzeżenia sobie zanotowałam
MARYSIU takie jest moje odczucie co do tej róży, a każdemu co innego się podoba .Mnie podobają sie czerwone róże inni nie znoszą tego koloru w ogrodzie i tego nie neguję .Każdy ma to co mu w duszy gra .Mojemu bratu nie podoba sie mój ogródek, a mnie się podoba ten mój zarośnięty kwitnący raj

ANUSIU komuś mogą się nie podobać moje róże, lecz dla mnie są najpiękniejsze ,bo ja sobie je wybrałam .Jednak jeśli mi się coś nie podoba oddaje w dobre ręce temu komu się podoba.Widziałam u kogoś cudnie kwitnącą Rumbę i wcale nie była podobna do mojej beznadziei. U mnie jeszcze dosyć gruba pierzynka się utrzymuje .Wykorzystałam odwilż na umycie okien bo strach było przez nie patrzyć

AGUSIU te białe Liatry kupiłam wiosną w B,a te lila mam już parę latek .Wiosną w B można kupić tanio Liatry.