Moja rabatka - perdii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja rabatka - perdii

Post »

Gosiu na forum jest wątek o piwoniach drzewiastych poczytaj jeszcze tam.
Pa, jadę na zabiegi.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tak się martwię, bo może trzeba reklamować :( Kto Ci wysłał korzeń z uginającą się pod palcem częścią? Chyba nawet wolałabym odesłać od razu zamiast się zamartwiać. Dostałam w zeszłym roku podobnie miękkie coś, ale nie ja zamawiałam, tylko koleżanka i nie doczekałam się reklamacji :roll: Masz zdjęcie, możesz mailem wysłać :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Darmokot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2012, o 20:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu masz bardzo dobrze dobrane odmiany drzewek, będziesz miała owoce przez długi czas. Od jakiegoś czasu nastawiam się na wczesnoletnie odmiany jabłoni, bo jakoś zimowych nie lubię , na razie mam oliwkę, Geneva Early, Julia i jakaś z czerwonym miąższem pod skórką ale nie wiem co to za okaz.
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35

Post »

ewamaj66 pisze:Tak się martwię, bo może trzeba reklamować :( Kto Ci wysłał korzeń z uginającą się pod palcem częścią? Chyba nawet wolałabym odesłać od razu zamiast się zamartwiać. Dostałam w zeszłym roku podobnie miękkie coś, ale nie ja zamawiałam, tylko koleżanka i nie doczekałam się reklamacji :roll: Masz zdjęcie, możesz mailem wysłać :wink:
Ewuś już zareklamowałam. Zobaczymy co z tego wyniknie. Drugi raz u nich kupowała. Jak już zmówiłam to ktoś na forum mi napisał ze to niezbyt dobry sprzedawca :(
Właśnie dostałam odpowiedź, że jeszcze dzisiaj mi wyślą nową piwonię i że jest to piwonia cyt."Piwonia Souvenire De Max Cornau , jest to piwonia delawayi wywodząca się z piwonii drzewiastej"
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu mam nadzieję, że teraz już zamówiona piwonia będzie ok..... bardzo wkurzające są te podmianki wszelakie.....
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Niestety. W Olsztynie nie ma dużego wyboru a w szczególności nowości i ciekawostek :( Jak zapytałam koło siebie o Akant to "oczy zrobili jak pięć złotych" :;230 To samo jak szukałam czarnego bzu "Eva" Szkoda słów
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Gosiu, jak Ciebie nie było, to ja dostałam paczkę z hortensjami a do nich domówiłam właśnie bez Eva i Madonna :D
Trzymam kciuki żeby teraz sadzonkę piwonii dosłali Ci porządną i ładną ;:215
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W tym roku to normalnie moje zakupy to porażka oprócz tego sprzedawcy którego Ci Iwonko poleciła. U niego jest oki. U drugiego co zawsze zamawiałam w tym roku to już brak mi słów. Najpierw problem z przekazami. Wyjaśniło się otrzymałam paczkę z 1/3 zamówienia znowu wyjaśnienia obiecał że dośle przyszła paczka brak od groma pozycji tylko przyszły liliowce. Napisałam ze dalej nie mam wszystkiego to wielkie zdziwienie i od tej pory milczenie, a brakuje coś około 18 pozycji Normalnie nerwica mnie chwyta.Dzisiaj chociaż ze szkółki z drzewkami zadzwonili z zapytaniem jak warunki czy już wysyłać czy nie, ale oni zawsze tez byli w porządku. Mówię że jakieś fatum nade mną ciąży :(
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu moja niedenerwuj się , :wit :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu Kochana ja już nawet nie mam siły się denerwować ;:108 Jestem na etapie "już mi wszystko jedno" za kilka dni mi przejdzie i będę walczyć o swoje ;:215
Awatar użytkownika
zielonajagoda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 10:12
Kontakt:

Post »

Gosiu, takie teraz czasy, wszystko chcą sprzedać. Fakt ten polecany przez Ciebie B jest ok, ładne świeże sadzonki, rosną, pędzą jak burza. Jutro idą do ziemi liliowce i jeżówki, ma być u nas 13 stopni, pewnie już dzisiaj bym sadziła ale cały dzień miałam zajęty, wróciłam niedawno do domu wymiętolona jak ręcznik z pralki, zmęczona, ale jutro koło dziesiątej startuję. Tak sobie myślę, że ze szkółkami to jest tak jak z lekarzami, nie ma takiego który by wszystkim dogodził. Ja w zeszłym roku ze sklepu na H dostałam tragedię, ale inni mogą być zadowoleni, kwestia szczęścia chyba, w tym roku na Ciebie trafiło.
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Współczuję zdenerwowania :( Dobrze, że reklamacja została uwzględniona. Masz szansę na otrzymanie zdrowego kłącza.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taką mam Ewuniu nadzieję że będzie zdrowe i będzie pięknie rosło
Iwonko Pewnie tak ja jestem od zbierania ostatków ;:306 zazdroszczę Ci Iwonko że możesz już w ogrodzie pracować. Nie długo może i ja będę mogła. Już zapowiedziałam mojemu M, że na tydzień co najmniej ma mnie na wieś zawieść bo muszę zaległości nadrobić które przez opóźnioną wiosnę będę miała. Wtedy będę szczęśliwa :heja Ja , roślinki, cisza, spokój a nie jak dzisiaj na dole głośna muzyka na górze tupanie ;:306
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu i tak trzymaj ,szkoda zdrowia ,moja córka mowi "i co nic się nie stało,po prostu nie bedzie"
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu ;:196
Czytam że spotkał Cię piwoniowy pech ;:124 Wprawdzie nie zamawiałam piwoni ,ale trochę bylinek zamówionych w mało znanych sklepikach wkrótce ma dotrzeć .Mam nadzieję,ze podobna sytuacja mnie nie spotka ,bo za mna chodzi też jakis pech ;:131
Gosiu, Akanta dostaniesz w Wipsowie natomiast czarny bez w Szczesnym ,nawet oglądałam go w zeszłym roku .U nas to trzeba nalatac się żeby cos ciekawego znaleść ;:223 Piwonie drzewiaste były w OBI ,ale tam zaporowe ceny ;:185
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”