Witajcie kochani po małej przerwie technicznej

Miałam cudne wakacje, a teraz powrót do rzeczywistości. Ale dobrze, że już jestem. Wszędzie dobrze, ale w domku najlepiej.
Aguś Czarownico - Poduchy są super. Już je zawsze będę gościła w swoim ogrodzie. Polecam
Marysiu Wy - Ja posiałam po raz pierwszy i już zawsze będę je siała. Są boskie, i mało wymagające.
Becia - Już jestem

Siej jednoroczne, bo dodają uroku na rabatach. Mało pracy a dużo radochy. Nasionek mam moc to Ci podeślę.
Martuś - Musiałam dwa razy ze spokojem przeczytać Twój wpis. A zwłaszcza tą część z rozklejaniem... Nieskromnie powiem, że poczułam się dumna i spełniona, bo napisała mi to kobieta, która ma jeden z najwspanialszych, znanych mi ogrodów. Dziękuję
Krysiu - Uwielbiam dalie, i ubolewam że nie mam odpowiednich warunków do ich przechowywania. Staram się jak mogę, ale już kilka razy poniosłam klęskę. W tym sezonie są mizerne, za mało wody

. Zapraszam do oglądania.
Miłeczko - My Love na bank
Aneczko - Żeniszki są cudne, a zestawienie przypadkowe, ale i mnie przypadło do gustu. Zwłaszcza wieczorem uwielbiam je oglądać, są jak żaróweczki. Czyli siejemy w lutym żeniszki?
Tulapku - No cóż, wszystko co żyje potrzebuje wody.
Sylwia - Lantana jest dość popularna i rośnie czasami jak chwast w rejonach....ciut cieplejszych od naszych. A u nas musimy ją chować na zimę do domku. Już sobie poczytałam o niej i zamierzam ją przechować. Uwielbiam te kwiatuszki.
A żeniszki u mnie sprawdzają się na medal. Może po prostu trafiłaś na złej jakości siew?
Monia - Lantanę przechowuje się w chłodnym pomieszczeniu. Miałam ochotę z mojej wykreować drzewko, ale jak na razie jej krzaczasty pokrój nie pozwala na to.
Za chwilkę część dalsza ...