karolacha
Witam serdecznie nowego gościa, dziękuję za miłe słowa.
karolacha pisze: już się mnie nie pozbędziesz
Nikogo nie chcę sie "pozbywać" tym bardziej że u mnie nie ma tłoku, bo wątek płynie w wolnym tempie. Cieszę się z każdych odwiedzin. Dla Ciebie ogólny widok na mój ogród.
ewelkacha88
To prawda kolkwicja królowała u mnie przez dwa tygodnie. Teraz zachwycam się tą róża. Kwitnie już chyba trzeci tydzień i nie zrzuca kwiatów. Może dlatego, że jest pod zadaszeniem. Nie wiem jaka to róża, czy może ktoś wie czy tak zachowuję się flammentanz?
witch
Mi też spodobały się te czosnki. W ogóle lubię odwiedzać nasz park w
Wejherowie, gdzie "KASZËBSCZÉ NÓTË" przyśpiewuję siedzący na ławeczce Kaszub.
izaziem
Nie nie byliśmy na koncercie. Trzeba się będzie kiedyś wybrać. Rabata niezwykła tylko jak dla mnie trochę za pstrokata. Lubisz fontanny w parku to proszę:
Yollanda
Park w Wejherowie musisz koniecznie odwiedzić. Mnie zachęciła do tego Izaziem. Pospaceruj też głębiej po drewnianych ścieżkach przy bardziej naturalnych widokach. Poza tym w tej alejce będziesz czuła się jak u siebie
Maska
Dla mnie ten klombik trochę za pstrokaty, może dlatego, że nie przepadam za aksamitami. Marysiu nie umiem tak fotografować niebieskości nade mną, to chociaż podobne odcienie szałwii muszkatołowej, która mi się pięknie rozsiała.
wanda7
Mnie też ta truskawka szokuje, rośnie na kamieniach pod którymi jest agrowłókniną. Ciepło kamieni ją grzeje, nie jest zapiaszczona i zagrzybiona. Dla Ciebie róża
Fashion. Kupiłam ją kiedyś za niewielkie pieniądze w A. W tym roku wygląda pięknie i nie odstaje od zakupionych w szkółkach.
anabuko1 Dziękuję za miłe słowa.

U mnie zaczynają lilię tu
spring pink
asma
Cieszę się że jesteś

Rozumiem Ciebie, ja też nie mogę znaleźć tyle czasu ile bym chciała. Zawsze forum jest kosztem czegoś.Ale ten widok różanki z
garden of rose, Ena Harkness i chippendale jest dużo ciekawszy niż góra prasowania
Zobacz na PW.
lemonka Cieszę się z Twojej wizyty. Czy w Twoim avatarku są czosnki które zobaczyłam w parku? Dla Ciebie róża
eden rose
No i na koniec dla
Lisicy. Jej ulubiona róża
Astrid Gräfin von Hardenberg, za odpowiedź na Pw którą oceniłam celująco.