Aneczko najpierw trzeba zrobić podkład a zrobić go jest bardzo łatwo bo wystarczy drut wygiąć w koło i owinąć go gazetą, kilka warstw, dosyć grubo, wyrównać rękoma i owinąć dookoła taśma klejącą. Przykładać do wianka wiązki kwiatów i owijać drutem florystycznym, potem kolejna wiązka i znowu owinąć i tak po kolei. Mam nadzieję, że pomogłam i miłego plecenia
Tajeczko masz rację

jeśli chodzi o korę, tam gdzie ją mam rośliny wyglądają o wiele lepiej, muszę pomyśleć o posypaniu pozostałych rabat. Dziś już się tak nie smucę bo wczoraj trochę popadało, dziś też trochę pokropiło a tej chwili grzmi
Iwonko u mnie trochę popadało, ziemia nie wiele nasiąkła bo tylko na pół szpadla ale to zawsze coś

Roślinki wyraźnie odżyły.
Aluniu nareszcie prognozy pogody się sprawdziły

wczoraj padało

choć deszczu było niewiele ale roślinki już stoją na baczność. Dziękuję Alu
Biedroneczko już się nie smucę bo wczoraj trochę popadało

deszczu nie było zbyt wiele bo kąpiąc na warzywniku mokro było tylko na pół szpadla ale to zawsze coś, rośliny wyraźnie odżyły. Dziękuję Ci kochana za słowa otuchy
Małgosiu coś ten sezon w tym roku nie ciekawy, upały i brak deszczu zrobiły swoje

Gdybym nie podlewała wiele roślin bym pewnie straciła. Wczoraj trochę popadało ale niestety wciąż za mało
Tesiu w tej chwili grzmi, trzymaj kciuki

nasiona pysznogłówki będą, jak by coś to wiesz
Krysiu u mnie nie padało od półtora miesiąca nie licząc kilkuminutowych opadów, które nic nie zmieniły. Regularnie wieczorami podlewałam ale ten skwarnie niestety zrobił swoje. Natura rządzi się swoimi prawami i trzeba się z tym pogodzić.
Roślina o którą pytasz to jednoroczny tytoń leśny.
Marysiu moje biedne roślinki trochę odżyły

wczoraj popadało choć niewiele ale i tak się cieszę
Smolka dziękuję w imieniu cleome
Aniu popadało

a taki sąsiad jak Twój to skarb
PADA!!!!