Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Przemekt23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 gru 2013, o 19:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!

Post »

Beatka to w każdą sukienkę wejdzie. Figura jest ;:333 . Mi urósł trochę brzuchol. Dlatego że często gotuję. Ale się nie odchudzam przyjdzie wiosna będzie latanie na powietrzu to wszystko wróci do normy. ;:306
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko, przyszłam z rewizytą ;:65 i z wielką przyjemnością przeczytałam wątek i zwiedziłam ogród.
No kochana, te Twoje trzy rabatki to chyba z gumy są :) Gdzie Ty pomieściłaś te wszystkie cudne liliowce ;:167 , irysy ;:167 , lilie, floksy i masę innego dobra? Piękną masz kolekcję ;:215
Pieski i kotki też fajuśne.

Ach, zapomniałabym pochwalić piękną kolekcję skrętników ;:63
Awatar użytkownika
Pulpa222
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Chyba Beatko musisz zmienić nazwę wątku, bo jak dla mnie, to masz już całkiem spory ogród ;:63 . A jak się jeszcze "rozwiniesz', co widać, to dopiero będzie co oglądać godzinami :D . Czekam do wiosny na rozwinięcie ogrodu i 'zwinięcie' trawnika :;230 .
;:168
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Ja też planuję zwinięcie trawnika :tan :tan :tan
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Beatko ogrodowa :D w avatarku to ja widze fajną zadbaną babeczkę,która nawet z kilkoma dodatkowymi kilogramami nadal ,będzie fajną babeczką więc bez przesady proszę :D a w twoim ogrodzie bywam codziennie i podziwiam ;:152
Przemek jak zawsze szarmancki....mówisz ,że sam gotujesz...i bardzo dobrze :D zawsze mówilam dzieciakom,że nie ważna płeć tylko umiejętność radzenia sobie.Mój czternastoletni syn potrafi ugotować obiadek nie gorzej niż starsze sioStry :)
Basiu witaj :wit muszę się do czegoś przyznać...jakiś rok temu zajrzałam do twojego zimowego ogrodu i nie wpisałam się bo wpadłam w kompleksy :oops: ty masz cuda w doniczkach ;:oj nawet nie wiesz jak mnie cieszy pochwała skrętniczków :D
Aneczka ;:196 widzę,że też obudziłaś się z zimowego snu i wróciła wena do buszowania po forum...cieszę się ;:196
Moniś to ty masz trawnik :shock: tyle cudnych kwiatuchów wypatrzyłam u ciebie,że trawnikanie zauważyłam :;230
Betusia moje wiosenne plany syn skwitował pytaniem-to po co nam dwie kosiarki ;:306
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

A mój ślubny zaciera tylko ręce jak słyszy, że zmniejszę mu trawnik... bo rabatek to on pielić nie musi....
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

...muszę się do czegoś przyznać...jakiś rok temu zajrzałam do twojego zimowego ogrodu i nie wpisałam się...
Oj Ty niedobra ;:302 A hibiskuski też masz piękne :)
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Beatko - u mnie większość to trawnik - Misio broni swojego terytorium jak Grizli , i ubolewa nad każdą nową rabatką ;:223
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
jolifleur
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2012, o 14:41

Post »

Z tym trawnikiem, to zawsze jest problem ;:306 Ja mojemu M tłumaczę za każdym razem jak się zorientuje, że trawnika ubyło, że przecież dzięki temu ma mniej do koszenia ;) i jakoś się udaje bez wielkiej awantury posadzić kolejne roślinki :D
Awatar użytkownika
Anuleczka
500p
500p
Od: 25 sty 2015, o 20:27

Post »

Ale się cieszę że znalazłam się na tym forum. Mój M też ciągle stęka, ale mało tego że mu ubywa trawnika to jeszcze że musi jeździć slalomem. :heja ;:306
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jeśli myślicie, że na moim areale nie mam takich problemów, to jesteście w błędzie ;:108
Mnie wiecznie się dostaje, że robię klomby za gęsto i nie można przejechać ciągnikiem ;:306
No i oczywiście jeśli nowych nasadzeń nie zaznaczę wielką tyczką z czerwoną chorągwią i sygnałem dźwiękowym to mam skoszone ;:188 ;:161
Awatar użytkownika
jolifleur
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2012, o 14:41

Post »

Ja za takie "przypadkowe" skoszenie zrobiłam tyle szumu i tak długo o tym przypominałam, że już "przypadkiem" nie wpada nic pod kosiarkę ;:306
Ale jeżdżenie slalomem trudno przeforsować, to prawda ;:108
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50

Post »

Dziewczynki mój em generalnie nie wtraca się w ogród,jak zaczynają z synkiem zrzędzić w temacie trawnika,to przypominam grzecznie ,że za domem jest prawie pół hektara dzikiej łąki gdzie mogą robić nawet wyścigi kosiarek o ile mają takie życzenie :D ...a nie mają i temat ginie śmiercią naturalną :roll: Ja tylko za żadne skarby,nawet na torturach nie przyznam się ile zapłaciłam ....dzięki temu moja lepsza połowa może zachwycać się np.falbaniastymi liliowcami bez niepotrzebnych skoków ciśnienia ;:170
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Niestety mój wie ile TO kosztuje ;:224 ale zrobiłam mu wykład ile kosztują wizyty u fryzjerów, kosmetyczek czy nowe ciuszki na każdy sezon.. no cóż kobiety też mają swoje potrzeby i wiele osób ma właśnie tego typu wydatki. Ja zadowoliłam się "jedynie" zakupami, dwa razy do roku: wiosną i jesienią.... A dodatkowo sam widzi ile pracy w to wkładam i że jest sto razy przyjemniej usiąść przy kwitnącej róży niż kwitnącej pokrzywie :;230
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Ja wpadłam na lepszy pomysł. Wiedząc, że ślubny nie znosi prostych linii, poprosiłam go o wytyczenie nowej rabaty ...coby kosiarką mógł wygodnie jeździć... ;:224
Ciekawe tylko co powie na fakt iż koniecznie trzeba rabatę poszerzyć... ;:209
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”